Konuyu tam bilmiyorum ama haklısın eloşum. Kırktan sonra geceleri saymıyoruz. Üzgünüm ama bu nevrestem için istisnaydi hatırlarsan.40 olmadan çalışmıyo o formül :)Elhan dimiiiiiiiiii
ispatın var mı ne biliyosun bekar bile olabilirim
Onunla hep kavgadayızAbbowww kavgada söylenmez
En sevilen en çok yapılan börek çeşidi dedin kimse yüzüne bakmıyor demekki kimse sevmiyormuşAaaaa niye yaktım
aa ona torpil mi var :)Konuyu tam bilmiyorum ama haklısın eloşum. Kırktan sonra geceleri saymıyoruz. Üzgünüm ama bu nevrestem için istisnaydi hatırlarsan.
Ablam aramıza bir arkadaş katılıyor:)Konuyu tam bilmiyorum ama haklısın eloşum. Kırktan sonra geceleri saymıyoruz. Üzgünüm ama bu nevrestem için istisnaydi hatırlarsan.
Yok abla uyumadım abla neler dönüyor burda bir bilsenGülümsem uyumamış
Öyle ama sigara böreğini sevmeyen var mıEn sevilen en çok yapılan börek çeşidi dedin kimse yüzüne bakmıyor demekki kimse sevmiyormuş
rakiplerin dişli çıktı anacım şansına yan :)En sevilen en çok yapılan börek çeşidi dedin kimse yüzüne bakmıyor demekki kimse sevmiyormuş
senin de bu şanssızlığınBildirim gidince sıfırdan altı oya çıkmışım amaaannn taaaannrımmmm
19.5 yaşındayım oleyaa ona torpil mi var :)
gene ondan büyüğüm yani
yaaa ne güzel olurdu19.5 yaşındayım oley
14.519.5 yaşındayım oley
Benimle.birlikte 27 kişi seviyormus evetÖyle ama sigara böreğini sevmeyen var mı
amin kuzum sanadaHerkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Hayırlı gecelerHerkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Hiç istemezdim:)yaaa ne güzel olurdu
ama şimdiki aklımızlaHiç istemezdim:)