Onu diyorum işte kaptırdın gidiyorsun bitti bitti i o kategori geçtik biz pastayıGeçen fairy de Kıbrıs tatlısı yapmıştım ya yuvarlak kremasını kakolu yaptım, komşuya vermiştim o pastadan yapsana dedi bana dedim o pasta degildiki şerbetli tatlı
Bencede olsun fikrim varHmmm bence dunya mutfagi olsun yaaa cok guzel olur
Kek bayram sonu bakarız:)Kurabiye, börek, yine tatlı olurdu aslında canım kek istiyor
Neyse o zaman sevdiğim birşey olur inşallah
Ağustos ta doğum günüm et pastası yapicam dahaOnu diyorum işte kaptırdın gidiyorsun bitti bitti i o kategori geçtik biz pastayı
Sen nasıl dersen canımKek bayram sonu bakarız:)
Bak taze fasulye kilosu 16 lira burda sakın z.yagli olmasınKek bayram sonu bakarız:)
Ahhaaa tam sana göreAğustos ta doğum günüm et pastası yapicam daha
Onu eledik:)Bak taze fasulye kilosu 16 lira burda sakın z.yagli olmasın
Braber yapalımAğustos ta doğum günüm et pastası yapicam daha
Dimi guzel olur hem tatli tuzlu envai cesit tarif var guzel olur :) fikrim yok ama buluruzBencede olsun fikrim var
Pizza vermemDimi guzel olur hem tatli tuzlu envai cesit tarif var guzel olur :) fikrim yok ama buluruz
Ablam hoşgeldin nasıl olduTatlim şükür kavuşturana
En çok beğendiğim fotoğrafi eklemişsin canım. Çok teşekkür ederim.Arkadaşlar merhaba ilk mesaj düzenlendi buradan kontrol edebilirsiniz.
Börekler - Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Patatesli Kol Böreği - Sek Süt Sponsorluğunda:KK56: Patatesli Rulo Börek -...www.kadinlarkulubu.com
Resimlerinizi değiştirmek isterseniz bana özelden bildirebilirsiniz.
Oylama birazdan başlayacak.
Oy istemek,link paylaşmak,konularda yarışmaya katıldım gidip bakın vs ... gibi yorumlar yapmak yasaktır.İnanın bir şekilde ortaya çıkıyor ve bu direk diskalifiye sebebidir.
Hepinize çok teşekkür ederim.Börekleriniz muhteşem
Hakeden değil şansı olan kazanacak hepinize bol şans diliyorum
Oylama sırasında konuyu güncel tutarsanız daha çok görülür.Konuda istediğiniz gibi muhabbet edebilirsiniz.
@Youlost16
@Krmzblk
@-cantanem-
@Lilimam
@Ozlemesra
@Gulumse25
Dahliadivin
HayatSevinceGuzel
@pearlshine
@Bal0ncuk
Elhan
@vespasever
@_Gulnihal_
@-Alinda-
@gizemole
@Yasnaz
@pinkpantera
@ahinaz
@Blue0Pink
@Wynonna
@Aglakk
@Gonul45
@Bittercoffee
@Kirmizi pabuc
@Sur-es
@Judy_K
Kukrim
Hoş buldum nevrestem.Ablam hoşgeldin nasıl oldu
Beğenmene sevindim ablam çok kararsız kaldımEn çok beğendiğim fotoğrafi eklemişsin canım. Çok teşekkür ederim.
Harika bir yarışma olsun inşallah. Ellerine sağlık nevrestem.
Kazen baktı belki o yapmış olabilir yada netinle alakalı bilmiyorumHoş buldum nevrestem.
Özlediğim hizlilik o kadar sevincliyim ki anlatamam canım. Bir şeyler oldu ama ne olduğunu anlamadım.
Hayırlı gecelerBenimki gelecek ben kaçtım Allah rahatlık versin herkese :))