- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
Opucuyorocucum seceniciHayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Opucuyorocucum seceniciHayırlı geceler
Tatlım,hosgeldinnnTatlim şükür kavuşturana
Kesinlikle o yapmıştır. Denemediğim bir şey kalmadı çünkü... Allah razı olsun kendisinden sizlerden lilimden.Kazen baktı belki o yapmış olabilir yada netinle alakalı bilmiyorum
Şifre hatası falan mi verdi canım?Kesinlikle o yapmıştır. Denemediğim bir şey kalmadı çünkü... Allah razı olsun kendisinden sizlerden lilimden.
Hoş buldum jennam.Tatlım,hosgeldinnn
İyiyim canım şükürler olsun Amin,sağlıkla var olalım insallahİnsan alışınca özlüyor gerçekten:))Hoş buldum jennam.
Canım sen nasılsın.Cok özledim seni mutfağımızı... Allah eksikliginizi göstermesin. yuvam gibi olmuş burası.Gurbetten dönmüşüm gibi
Yok kuzum siteye zor giriyordum sayfalar zor açılıyordu ya da hiç açılmıyordu.Çizgi ortaya kadar gelip duruyordu. Bi de herkese sordum herkes normal en son judy de durumuna aynı problemi yazınca bugün rahatladım . Bekleyecektim artık neyse ki kurtuldum gayet hızlı açılıyor artık.Şifre hatası falan mi verdi canım?
Ahhaaa tam sana göre
Kavurma pastası
Aynı kuzumİyiyim canım şükürler olsun Amin,sağlıkla var olalım insallahİnsan alışınca özlüyor gerçekten:))
En alttaki şeffaf kisimdandir,bende de oldu ,gectinkisa zaman sonra. Neyse ki hallolmuş, geldinYok kuzum siteye zor giriyordum sayfalar zor açılıyordu ya da hiç açılmıyordu.Çizgi ortaya kadar gelip duruyordu. Bi de herkese sordum herkes normal en son judy de durumuna aynı problemi yazınca bugün rahatladım . Bekleyecektim artık neyse ki kurtuldum gayet hızlı açılıyor artık.
Tamm sen dogra ben pisireyim birlikte üfleriz mumuBraber yapalım
Duygular karşılıklıAynı kuzum
İyi olmana çok sevindim. Hep sağlıklı olmanı dilerim.
Bencede olabilir tarif illa ki bulunur,sabit popüler tarifte olmazDimi guzel olur hem tatli tuzlu envai cesit tarif var guzel olur :) fikrim yok ama buluruz
Hayaller ve gerçeklerBencede olabilir tarif illa ki bulunur,sabit popüler tarifte olmaz
Ben pizzanin kazanacagina inanmıyorumHayaller ve gerçekler
Ama o kategoride tatlı çok ,tatlı yapmasak güzel olacak:)Ben pizzanin kazanacagina inanmıyorum
Tamam tamam bana da verirsen pastadan kimseye söylemem
Tatli vermezsin ozaman:)Ama o kategoride tatlı çok ,tatlı yapmasak güzel olacak:)