Bak o enfeksiyonu anlamadım:)@Gsyabk diyorsan doğurdu bir ara geldi gitti ama enfeksiyon varmış sanırım bebegimde doğum sonrası hastanede yatmislar :/
Bende reelde takip ediyorim onu kk ya girmedi sanırımO zaman niye cevap vermiyor gelsin bir şey yapmayacağım
İnşaallah canım bencede öylesi daha iyi :)İnşaallah olur canım ben çok istiyorum:)
Canım beniiim. Benimde hiç şüphesiz ilk oyum ve hatta mümkün olsa tüm oylarım sana.On kez turladim börekleri bir oyum ilk kez katilan arkadasimgizemole ye boregide zaten harika olmuş digeridencok begendigim sosyete mantisina
Bende konuşmadım da durumlarda yazmış öyle gördüm :))Bak o enfeksiyonu anlamadım:)
Konuşursan selam söylersin,geçmiş olsun
Hocam siz ne düşünüyorsunuz.5. sınıflar ilkokula bu yıl dahil olur mu:)Patatesli Rulo Börek
Beşamel Soslu Kıymalı Börek
Kendime oy vermedim
Oy sandığını tutmaya mi geldin,kendine de oy vermişAaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm insAllah bebekte kendiside iyidir
Vallahi ben eğitim sistemimizin hızına yetişemiyorum ama Ziya beyciğim eski bakanlara nazaran daha mantıklı bir insan. Eski sisteme geçsek daha iyi olur zannımca bekleyip görelimHocam siz ne düşünüyorsunuz.5. sınıflar ilkokula bu yıl dahil olur mu:)
Seneye kesin deniyor :)
Kendimin kendimden başka dostu yokmuş neydimOy sandığını tutmaya mi geldin,kendine de oy vermiş
Aynen çok tatlı bir insan :))Vallahi ben eğitim sistemimizin hızına yetişemiyorum ama Ziya beyciğim eski bakanlara nazaran daha mantıklı bir insan. Eski sisteme geçsek daha iyi olur zannımca bekleyip görelim
Yok çok şükür, iki kaş göz yapıyorum hepsi uslu uslu işinde gücünde oturuyorlarİyidir canım senden ne haber
Nasıl gidiyor harem de sıkıntı var mı
Aynen bende çok beğeniyorum.Umarım olur:)Oğlum 5. sınıf oldu ve aynı öğretmen ile 1 yıl daha devam etsek güzel olacak gibi:)Vallahi ben eğitim sistemimizin hızına yetişemiyorum ama Ziya beyciğim eski bakanlara nazaran daha mantıklı bir insan. Eski sisteme geçsek daha iyi olur zannımca bekleyip görelim
Dur daha bidirim gidince asıl oylama başlarAaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm insAllah bebekte kendiside iyidir
Hele bir karşı gelsinler bakalımYok çok şükür, iki kaş göz yapıyorum hepsi uslu uslu işinde gücünde oturuyorlar
İyi yapmışsın canımBu arada ramazan boyu buradaki yarışmalardan gaza gelip kendime sayfa açtım mutfak ve hobilerim üzerine. Teşekkür ediyorum sayenizdeNevreste
Merak ettim birde acabaBu arada ramazan boyu buradaki yarışmalardan gaza gelip kendime sayfa açtım mutfak ve hobilerim üzerine. Teşekkür ediyorum sayenizdeNevreste
Küstüm ben sana