- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süleyman'ı sefere yollayıp geliyormHele bir karşı gelsinler bakalım
Canfeb in gazabını tadarlar
Siteye giremiyormuş Meryem abla Jennacım
Hemen bu eylüle yetişmese bile ilerde uygulamaya koyabilirler kokusu çıktığına göreAynen bende çok beğeniyorum.Umarım olur:)Oğlum 5. sınıf oldu ve aynı öğretmen ile 1 yıl daha devam etsek güzel olacak gibi:)
Sen bundan sonra buralarda çok dolanma malum işlerin varKüstüm ben sana tamm yarışmadan attın eyvallah da bari oylama başladı diye çağırır insan
Gönlümü almak istermisin
Yeni konu ne olur
Kayıtlar 1 Temmuz'da olacaktı:)Bayram sonuna bırakmışlar ve bazı okullar ikili eğitime geçecekmiş bu bir işaret olabilir mi:)Hemen bu eylüle yetişmese bile ilerde uygulamaya koyabilirler kokusu çıktığına göre
AhahaghdSüleyman'ı sefere yollayıp geliyorm
Sayfamı mıMerak ettim birde acaba
Ay nolmus kiçözülür de gelir inşallah canımSiteye giremiyormuş Meryem abla Jennacım
Her an her şey olabilirKayıtlar 1 Temmuz'da olacaktı:)Bayram sonuna bırakmışlar ve bazı okullar ikili eğitime geçcekmiş bu bir işaret olabilir mi:)
Evet reklama girecekse burdan yazma :))Sayfamı mı
İnşallah, eşinden oğlundan pc den tabletten hiçbi yerden giremiyormuş malesefAy nolmus kiçözülür de gelir inşallah canım
Sagol beybim benim sen hep katilCanım beniiim. Benimde hiç şüphesiz ilk oyum ve hatta mümkün olsa tüm oylarım sana. Ama ikinci oyumu da kimin yaptığını unutsamda görselini unutamadığım paçangaya verdim
italya seferinde oSüleyman'ı sefere yollayıp geliyorm
Patrona sorsak,şifre sorunu mu ne acaba?İnşallah, eşinden oğlundan pc den tabletten hiçbi yerden giremiyormuş malesef
ben verdim
Hayırlısı artık:)Her an her şey olabilir
Sen buralardasın diye etiketlemedimben verdim