- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Bana gülerseniz öyle olurYok artık kaç tane gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana gülerseniz öyle olurYok artık kaç tane gitti
Oyle canim evet anliyormussun bu konuda basarilisin :)İnsan psikolojinden çakıyorum diyelim
Dahli beni seviyor ve güveniyor
Gul gec ya ne ciddiye aliyosunBen bu aralar iyi değilim de ondan da olabilir
Teşekkür ederimOyle canim evet anliyormussun bu konuda basarilisin :)
Evet sohbet ederkende anliyorsun bir sure sonra :) ben karakterleri cok cabuk cozerim diyemem ama yalan soyleyeni yapmacik fesat olani gozumden kacmaz aslinda cok iyi bisey degil cok cabuk soguyorum insanlardan :)Teşekkür ederim
Aslında ilgi alanım konuşma tarzı ve mimikler:)
Ama bir süre muhabbet edince yazıdan bile anlıyorum:)
Ben bazen ilk görüşte çözüyorum bazen biraz sohbet edince:)Evet sohbet ederkende anliyorsun bir sure sonra :) ben karakterleri cok cabuk cozerim diyemem ama yalan soyleyeni yapmacik fesat olani gozumden kacmaz aslinda cok iyi bisey degil cok cabuk soguyorum insanlardan :)
İnsanlari hemen taniyanlara ozenirim :) hayal kirikligi yasamak uzucu :) ben sadeve cok sevdigim ve cok yakin olduklarimi affederim mecburen :)Ben bazen ilk görüşte çözüyorum bazen biraz sohbet edince:)
Yazıya bile geçiyor:)
Yapmacıklığı ve yalanı bende sevmiyorum:)
Benim şans verdiğim çok olur ama herkesi hayatıma almam:)Hem çok yakın olurum hem çok uzak:)
Yok ben şans çok veriyorum ne yazık ki:)İnsanlari hemen taniyanlara ozenirim :) hayal kirikligi yasamak uzucu :) ben sadeve cok sevdigim ve cok yakin olduklarimi affederim mecburen :)
Evet yapmacik bende olamiyorum bu yuzden bazen sevmiyorlar beniYok ben şans çok veriyorum ne yazık ki:)
Ama haklar bitince görmezden gelirim:)
Hiç yapmacık olamam:)
Sevmeyenler şöyle kenarda beklesinlerEvet yapmacik bende olamiyorum bu yuzden bazen sevmiyorlar beni
Aynen oyleSevmeyenler şöyle kenarda beklesinler
Sagol canımAlllah kolaylık versin canım
İyi yaparsınız canım iyi eğlenceler
Tamamdır
Canım konu açtım da vakit bulamıyorum buralara girmeyeKirmizi pabuc gel sende konu açmışsın yalnış hatirlmiyorsam
@Blue_Perii gel burayım canlandiralim
Jenna16
Biliyorum canim ev işleri çoluk çoçuk bitmiyor işlerCanım konu açtım da vakit bulamıyorum buralara girmeye
Inşallah canım, istiyorum ama,bir engel çıkmaz insallahJenna16 böreğini yapacak mıısın canım yarın son gün
Insanlari tanimak için bir kitap önerim beden dili okuyun çok güzelTeşekkür ederim
Aslında ilgi alanım konuşma tarzı ve mimikler:)
Ama bir süre muhabbet edince yazıdan bile anlıyorum:)
Günaydın tatlimGünaydın
Sana da günaydın canımGünaydın tatlim