İstediğin gün yap canım ama eklediğin sunumlarda birinin yanına o günün tarihi yazılı bir kağıt eklemeniz gerekiyor:)Şimdi şaşırtıcı da olsa konuyla ilgili bi sorum olacak arkadaşlar
Katılım başlama tarihi : 30 Mayıs 2020
En son başvuru tarihi : 22 Haziran 2020
Yani bu zaman içinde hangi gün istersek yapabilirmiyiz börekleri? Yoksa belli bir günde herkes aynı anda mı yapıyor?
ben hepsini denedim,örtü bana yaramıyo hemşireKırmızı örtü serme olayı vardı bir aralar,uğur getirdiğine inanılırdı
Benim yeşil örtüm uğur getiriyor.Baklava,fasulye,börek onun üstünde sundum.2 birincilik 1 ikincilik yaptı.Yeşil sersinler benimki gibi
tebi tebi benim ellerim de armut toplardıhic bize cekmemisler şimdi ben olsaydım pislik yapardım bol bol ,özellikle sana
Sen damadı almaya gitmiyomuydun geçenlerdeGünlük yufka almaya gidiyorumdur....
ben sana ne dedim,senden hızlısı thyEeee hani tarif yokben yapmıştım şimdiye
Şimdi aynı modda yufka alacaaamSen damadı almaya gitmiyomuydun geçenlerde
Ne toplarsan topla beneneeeeetebi tebi benim ellerim de armut toplardı
demek tarifin gelmesi yakınGünlük yufka almaya gidiyorumdur....
Aynen öyle, sonra da kafandan oklava eksik olmuyor
Arkaya bı ceddin deden neslin baban fon muzigide yakisirŞimdi aynı modda yufka alacaaam
Yok önce deneyecem baktım sekli güzel adam da zehirlenmiyo o zaman yenisini yapicamdemek tarifin gelmesi yakın
İyiyim canım sen nasılsınHoşgeldin nasılsın
Bana tarifi boşu boşuna vermedin, madalyam gelmemiş ki daha profilimeSanki birilerini unuttum
o zaman yufka kendi gelir koşa koşaArkaya bı ceddin deden neslin baban fon muzigide yakisir
bak seni tuttum çekirgeYok önce deneyecem baktım sekli güzel adam da zehirlenmiyo o zaman yenisini yapicam
kardeşim de var bu sefersenin desteğini aldıysam sırtım yere gelmez
8 deçocuğu sokakta unuttum
kaçta başlıyo yasak
Nerde o eski yarışmalaraaaaa ama böyle olmaz,nerde bu 30 kişi
buraya yazacaksınız,birbirinize sataşacaksınız,diğerlerinin tarifine kusur bulacaksınız.böyle olmaz ki
sigara böreğini alan,gül böreğine dalaşsın bence,kapışırlar
kıymalı börek,su böreğini döver misal
İyi şükür Kırkağaç çama gittik bugün itibariyle kimsecik yoktu geri dönüşte ben aldım arabayı cociklar arkada emniyet kemerini takmış korkudanİyiyim canım sen nasılsın