- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Hazır yufkadan mı yapacaksın?çok börek yapasım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır yufkadan mı yapacaksın?çok börek yapasım var
bugün teklif ettim :)yap da enişte yesin bari
çok komik dur güleyim ha haHazır yufkadan mı yapacaksın?
tabi adam bıktı ramazan boyunca pınar bizi mahvettibugün teklif ettim :)
içim dışım börek poğaça akşam da sulu yemek istiyorum dedi
Haklı adam.Börek yemek mi?Ara sıcak mıydı neydi,işte ondanbugün teklif ettim :)
içim dışım börek poğaça akşam da sulu yemek istiyorum dedi
Kızdın mı?çok komik dur güleyim ha ha
yok ya işyerinin dibi pastane.acıktıkça hamurişi yiyor :)tabi adam bıktı ramazan boyunca pınar bizi mahvetti
sana mı ?Kızdın mı?
Eniştede kesin göbek vardır o zamanyok ya işyerinin dibi pastane.acıktıkça hamurişi yiyor :)
ahahahhahahahhaha balkon diyo kendisi onaEniştede kesin göbek vardır o zaman
Benimki de balkon diyor.Ben de diyorum seninki balkonluktan çıktı teras olduahahahhahahahhaha balkon diyo kendisi ona
artık o kadar yüzüne vurmuyorum,çok yıllık bi hukukumuz var sonuçtaBenimki de balkon diyor.Ben de diyorum seninki balkonluktan çıktı teras oldu
Bana laf etmesin diye ben vuruyorumartık o kadar yüzüne vurmuyorum,çok yıllık bi hukukumuz var sonuçta
aaaa o zaman Allah yarattı dememBana laf etmesin diye ben vuruyorum
Kırmızı örtü serme olayı vardı bir aralar,uğur getirdiğine inanılırdıaaaaa ama böyle olmaz,nerde bu 30 kişi
buraya yazacaksınız,birbirinize sataşacaksınız,diğerlerinin tarifine kusur bulacaksınız.böyle olmaz ki
sigara böreğini alan,gül böreğine dalaşsın bence,kapışırlar
kıymalı börek,su böreğini döver misal
hic bize cekmemisler şimdi ben olsaydım pislik yapardım bol bol ,özellikle sanaaaaaa ama böyle olmaz,nerde bu 30 kişi
buraya yazacaksınız,birbirinize sataşacaksınız,diğerlerinin tarifine kusur bulacaksınız.böyle olmaz ki
sigara böreğini alan,gül böreğine dalaşsın bence,kapışırlar
kıymalı börek,su böreğini döver misal
Bende serdim girmizi bana uğur getirmedi amma olsundu güzeldiKırmızı örtü serme olayı vardı bir aralar,uğur getirdiğine inanılırdı
Benim yeşil örtüm uğur getiriyor.Baklava,fasulye,börek onun üstünde sundum.2 birincilik 1 ikincilik yaptı.Yeşil sersinler benimki gibi