Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Senle konuştuğumuzda 68.7 imis kilom -600 vermişim Dahliadivin tatil sana yaramadi
İyi senin adina sevindim benim gibi zararda degilsin ay sorma surekli yemek yapip israr eden biriyle gunde 50 bin adimda atsam
Faydasiz demekki :) neyse simdi evimdeyim diyet listem vardi ona basladim ve bir saat spor ve her gun cocugu parka goturme aktivitesiyle vericem insallah

O zaman evine döndün:)
Leslie falan yap :)Bende yürüyorum umarım işe yarar:)

O zaman evine döndün:)
Leslie falan yap :)Bende yürüyorum umarım işe yarar:)
Eve dondum dun gece evet :) evde her gun leslie yapiyodum zaten diyet yapmasamda bu hareketsiz gunlerde saglik icin yapiyodum uzun zamandir :) ama arttirdim antreman ve leslie bir saat yapiyorum disari cikincada 3 bin adim atmisim birde diyet. Bakalim elimden daha fazlasi gelmez zaten :) sende yazsana hafta hafta oyle olunca ilerleme kaydedip kaydetmedigini biliyorsun :)

Ben öyle kolay kilo veremiyorum vermeye başlayınca yazarım:)Bugün yürümedim ama 1 haftayı geçti en az 6000 olmak üzere 8 veya 9 bin adım atıyorum tabi evdekiler veya diğer işler hariç sadece yürüyüşte yaptıklarım:)

Bende veremiyorumki keske kolay verebilsem :) tabi evdeki günlük aktiviteler haric :) verirsen yaz bizde motive olalim iste :) haftaya pazartesi utanmiycam insallah bende :)

Bende veremiyorumki keske kolay verebilsem :) tabi evdeki günlük aktiviteler haric :) verirsen yaz bizde motive olalim iste :) haftaya pazartesi utanmiycam insallah bende :)
Tamam canım inşaallah veririz:)
Tatlı yemiyorum akşam yemeğinden sonra yememeye özen gösteriyorum ama nasıl etki eder bilmiyorum:)

Hadi bakalım, çok almamissin zaten.haftaya birdaha tartiliriz ben bu hafta kötü başladım dün sarma bugün gözleme 3gun çok dikkat edip cumaya eksi gelmem lazım zipzip beni sopalayacak yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…