Yok canım ben almayım tlf iyi değil benim :)yapsana gi ne bekliyon madalyası olmayanlar yarışiyor sadece
Kac çıktın bakayımCanfeb nerde benim rakibim
Aman ne sen sor ne ben soyliyim vericegime almisim moralim cok bozuk 65.7Kac çıktın bakayım
Senle konuştuğumuzda kaçtım bir bakmam lazim bu sabah 68.1 çıktım cuma 68.2 idimAman ne sen sor ne ben soyliyim vericegime almisim moralim cok bozuk 65.7sen ?
Senle konuştuğumuzda 68.7 imis kilom -600 vermişimBoy 1.66 kilo 68.700 bugün ,hadi yarışalım
İyi senin adina sevindim benim gibi zararda degilsin
O zaman evine döndün:)İyi senin adina sevindim benim gibi zararda degilsinay sorma surekli yemek yapip israr eden biriyle gunde 50 bin adimda atsam
Faydasiz demekki :) neyse simdi evimdeyim diyet listem vardi ona basladim ve bir saat spor ve her gun cocugu parka goturme aktivitesiyle vericem insallah
Eve dondum dun gece evet :) evde her gun leslie yapiyodum zaten diyet yapmasamda bu hareketsiz gunlerde saglik icin yapiyodum uzun zamandir :) ama arttirdim antreman ve leslie bir saat yapiyorum disari cikincada 3 bin adim atmisim birde diyet. Bakalim elimden daha fazlasi gelmez zaten :) sende yazsana hafta hafta oyle olunca ilerleme kaydedip kaydetmedigini biliyorsun :)O zaman evine döndün:)
Leslie falan yap :)Bende yürüyorum umarım işe yarar:)
Ben öyle kolay kilo veremiyorum vermeye başlayınca yazarım:)Bugün yürümedim ama 1 haftayı geçti en az 6000 olmak üzere 8 veya 9 bin adım atıyorum tabi evdekiler veya diğer işler hariç sadece yürüyüşte yaptıklarım:)Eve dondum dun gece evet :) evde her gun leslie yapiyodum zaten diyet yapmasamda bu hareketsiz gunlerde saglik icin yapiyodum uzun zamandir :) ama arttirdim antreman ve leslie bir saat yapiyorum disari cikincada 3 bin adim atmisim birde diyet. Bakalim elimden daha fazlasi gelmez zaten :) sende yazsana hafta hafta oyle olunca ilerleme kaydedip kaydetmedigini biliyorsun :)
Bende veremiyorumki keske kolay verebilsem :) tabi evdeki günlük aktiviteler haric :) verirsen yaz bizde motive olalim iste :) haftaya pazartesi utanmiycam insallah bende :)Ben öyle kolay kilo veremiyorum vermeye başlayınca yazarım:)Bugün yürümedim ama 1 haftayı geçti en az 6000 olmak üzere 8 veya 9 bin adım atıyorum tabi evdekiler veya diğer işler hariç sadece yürüyüşte yaptıklarım:)
Tamam canım inşaallah veririz:)Bende veremiyorumki keske kolay verebilsem :) tabi evdeki günlük aktiviteler haric :) verirsen yaz bizde motive olalim iste :) haftaya pazartesi utanmiycam insallah bende :)
Hadi bakalım, çok almamissin zaten.haftaya birdaha tartiliriz ben bu hafta kötü başladım dün sarma bugün gözleme 3gun çok dikkat edip cumaya eksi gelmem lazım zipzip beni sopalayacak yoksa:)İyi senin adina sevindim benim gibi zararda degilsinay sorma surekli yemek yapip israr eden biriyle gunde 50 bin adimda atsam
Faydasiz demekki :) neyse simdi evimdeyim diyet listem vardi ona basladim ve bir saat spor ve her gun cocugu parka goturme aktivitesiyle vericem insallah
En onemlisi aksam saatleri bos gecirmek benim en zorlandigim. Azalttiysan yemeyi illaki gider ya benceTamam canım inşaallah veririz:)
Tatlı yemiyorum akşam yemeğinden sonra yememeye özen gösteriyorum ama nasıl etki eder bilmiyorum:)
Hee ozaman biraz kasman lazimHadi bakalım, çok almamissin zaten.haftaya birdaha tartiliriz ben bu hafta kötü başladım dün sarma bugün gözleme 3gun çok dikkat edip cumaya eksi gelmem lazım zipzip beni sopalayacak yoksa:)
Olmadı persembe gecesi musil falan kullanırımHee ozaman biraz kasman lazim
Olabilir persembe sabahi tartil bak olmadiOlmadı persembe gecesi musil falan kullanırım
İnşaallah canım:)Sıkılaşmaya bile razıyım:)En onemlisi aksam saatleri bos gecirmek benim en zorlandigim. Azalttiysan yemeyi illaki gider ya bence
Evet ya :) hadi bakalim temmuza daha fit girmek icinİnşaallah canım:)Sıkılaşmaya bile razıyım:)
Hadi inşaallah:)Evet ya :) hadi bakalim temmuza daha fit girmek icin