- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Çekmeyen yer çok nadir oluyor abla inşallah çekiyordur ya ben hayatımda hiç bir operatörün çekmediği bir köy gördüm Allah tan sürekli gitmiyorum ömür geçmez bırak ömrü gün geçmez öyle yerdeAkşama buradayım1 yıldır gitmiyorum belki çekiyordur
Turkcell çekiyor oda bende yok:)Çekmeyen yer çok nadir oluyor abla inşallah çekiyordur ya ben hayatımda hiç bir operatörün çekmediği bir köy gördüm Allah tan sürekli gitmiyorum ömür geçmez bırak ömrü gün geçmez öyle yerde
İyi bari uzun süre kalacagin yer değil misTurkcell çekiyor oda bende yok:)
Telefon bile çekmiyor canım:)Köy değil zaten burası bahçe köy yukarıda kalıyor.Etrafında ev bile yok:)
Aynen çok kalamam zaten:)İyi bari uzun süre kalacagin yer değil mis
Evet benim :) neden sordun bakiyim :)
GünaydınGünaydın
Kılom var falan diyorsun ya ondan sordum :)) bence çok iyi yani :))Evet benim :) neden sordun bakiyim :)
Minikcim inanki herkes bana cok zayifsin diyor oyle bir gorunurde fazlam yok ama ben kendimi pskolojik olarak 65 te rahat hissetmiyorum o yuzden biraz vermeye calisiyorum yoksa zayifim yaniKılom var falan diyorsun ya ondan sordum :)) bence çok iyi yani :))
Keşke bende öyle olsam da kilolu gelse bana da benim de hedefim 65 e düşmekMinikcim inanki herkes bana cok zayifsin diyor oyle bir gorunurde fazlam yok ama ben kendimi pskolojik olarak 65 te rahat hissetmiyorum o yuzden biraz vermeye calisiyorum yoksa zayifim yani
Yapamayacaklar baksana hala gelen giden yok
Iyiyim miniğim çok şükür, bugün cok mutlu uyandım yürüyüş çıkıyorum
Oo ne güzel :)Iyiyim miniğim çok şükür, bugün cok mutlu uyandım yürüyüş çıkıyorumsen nasılsın
Kac kilosun bilmiyorum ama yaslandikca kilo vermek zor olacak ve kilo saglik acisindan hic iyi degil kendin icin vermen lazimKeşke bende öyle olsam da kilolu gelse bana da benim de hedefim 65 e düşmek
65 ideal kilom değil ama en az 68 e dusebildim bu güne kadar
Dun 3 börek geldi gene iyi bakalim bugün gelicekmiYapamayacaklar baksana hala gelen giden yok
Bilmem artık:)