• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Oglum yuzunden puzzle yapamaz oldum simdi bunlara sardim:) kvdem is yaparken ben boya yapiyorum🤪 7419AE0E-8333-4B31-9A4A-25F387D42E7F.jpeg A7603E5D-C0DF-4139-9EE8-CD0D106FD35E.jpeg

sorma ya gurbet zormuş :KK43:
keşke hep kalsalar
Hani bana gurbet mi diyorsin diyorlar 1.5 saat mesafe var deyince ama illaki oluyor en son 7 Mart ta gitmişim anneme birde geçen hafta gittim işte :(

Hani bana gurbet mi diyorsin diyorlar 1.5 saat mesafe var deyince ama illaki oluyor en son 7 Mart ta gitmişim anneme birde geçen hafta gittim işte :KK43:
aynen benim kız da mart ortası burdaydı bide şimdi işte.olsun buna şükür,işe başlamadan 3-4 gün fırsat yakaladık ya :)

aynen benim kız da mart ortası burdaydı bide şimdi işte.olsun buna şükür,işe başlamadan 3-4 gün fırsat yakaladık ya :)
İyi olmuş şükür açıldı yollae

O bana hic karismaz evdeyim calismiyorum ya hobi olsun canim sıkılmasın falan iste 😃
Ne güzel ya 🙄

Benim eşim yelli azıcık

Bazen iş yaparım az dinlensene der bazen uzanirim sen niye yatıyorsun şunu şunu yapsana der tuhaf 🙄👀

Back