- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Demek tel cekiyorBilmem artık:)
34 tarif verdim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek tel cekiyorBilmem artık:)
34 tarif verdim:)
Eşim olsa ne işine yarayacak bunlar geç bulasiklara derdiOglum yuzunden puzzle yapamaz oldum simdi bunlara sardim:) kvdem is yaparken ben boya yapiyorumEki Görüntüle 2645654 Eki Görüntüle 2645655
bugün gidiyolar,pazartesi işbaşı yaparım :)Elalis kizini buldun ya bizi görmüyorsun
İnsan ozlesiyor bende 3 gün kaldım geldim eşim gidelim dese hazırlanırim :/bugün gidiyolar,pazartesi işbaşı yaparım :)
sorma ya gurbet zormuşİnsan ozlesiyor bende 3 gün kaldım geldim eşim gidelim dese hazırlanırim :/
Hani bana gurbet mi diyorsin diyorlar 1.5 saat mesafe var deyince ama illaki oluyor en son 7 Mart ta gitmişim anneme birde geçen hafta gittim iştesorma ya gurbet zormuş
keşke hep kalsalar
aynen benim kız da mart ortası burdaydı bide şimdi işte.olsun buna şükür,işe başlamadan 3-4 gün fırsat yakaladık ya :)Hani bana gurbet mi diyorsin diyorlar 1.5 saat mesafe var deyince ama illaki oluyor en son 7 Mart ta gitmişim anneme birde geçen hafta gittim işte
İyi olmuş şükür açıldı yollaeaynen benim kız da mart ortası burdaydı bide şimdi işte.olsun buna şükür,işe başlamadan 3-4 gün fırsat yakaladık ya :)
Benimki demez ugras kafani dagit diyo sadece ne zavk aldigimi anlamiyorEşim olsa ne işine yarayacak bunlar geç bulasiklara derdi
Uğraş kafanı dağıt diyorsa enişte bana ilişme demek istiyor sanırımBenimki demez ugras kafani dagit diyo sadece ne zavk aldigimi anlamiyor
O bana hic karismaz evdeyim calismiyorum ya hobi olsun canim sıkılmasın falan isteUğraş kafanı dağıt diyorsa enişte bana ilişme demek istiyor sanırım
Ne güzel yaO bana hic karismaz evdeyim calismiyorum ya hobi olsun canim sıkılmasın falan iste
Çeken yeri buldum:)Demek tel cekiyor
Eh iyi hadiÇeken yeri buldum:)
O zaman yoldaydım:)
Nasılsın canım selam