- 25 Nisan 2020
- 96
- 196
- 32
Sorma yaa hemde nasılSen ilk kez katildigin icin sana cok uzun gelir simdi bu süreç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma yaa hemde nasılSen ilk kez katildigin icin sana cok uzun gelir simdi bu süreç
Bana da çok uzun geliyor, resmen 25 gün varSorma yaa hemde nasıl
O kadar var mı yaBana da çok uzun geliyor, resmen 25 gün var
30 hazirandaydı sonuçlar sanırmO kadar var mı ya
Evet yaa beklicez artık napalımBana da çok uzun geliyor, resmen 25 gün var
Sen oylama nin başlayacağı güne odaklan oylama su gibi gelip geçiyor30 hazirandaydı sonuçlar sanırm
Senin sunumun çok güzeldi, bence senin 1. Olma ihtimalin çok yüksekEvet yaa beklicez artık napalım
Hadi inşallahSen oylama nin başlayacağı güne odaklan oylama su gibi gelip geçiyor
Sen eskilerden misin hatunHadi inşallah
1 yıl kadarcıkSen eskilerden misin hatun
Ben hala 2019 da gelenler i yeni gibi görüyorum nedense sanırım orda kaldım1 yıl kadarcık
2020 de bişe yaşayamadık, geldiğini anlamadık ondandırBen hala 2019 da gelenler i yeni gibi görüyorum nedense sanırım orda kaldım
Evet2020 de bişe yaşayamadık, geldiğini anlamadık ondandır
Çok teşekkür ederimm ama daha çok kişi tarif yapıp paylaşacak ve birçok kişi oylayacak. İnşallah iyi olan kazansınSenin sunumun çok güzeldi, bence senin 1. Olma ihtimalin çok yüksek
Bana bırak merak etme profilime yazayım mi nevo nin vekili diye ayağını denk alsinlarBuralar yarın size emante çok dağıtmayın
Yok o kadar değilBana bırak merak etme profilime yazayım mi nevo nin vekili diye ayağını denk alsinlar
Yok o kadar değil
Akşama buradayım 1 yıldır gitmiyorum belki çekiyordur