Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam yaparken gördüm bir kaç sefer. Solaklık farkediyor mu o kadar bilmiyordum?? Solak değilim amaİğne ile ipe düğüm atmayı öğrendiğin an iğne oyasini öğrenmiş olirsun gerisi zaten ipi ne kadar uzatacagina ipi ne kadar salacagina bağlı çiçek modeli çıkartmak :))
Fotoğraflarla anlaşılabilir aslında solak olmasam öğreteyim foto etayim derdim ama daha çok karıştırsin yani
Bana öğreten saglak di göbeği çatladı bana anlatırken
Ama bu çok güzel yaEki Görüntüle 2645432 ben bunlardan yapıyorum şimdilik
Ben solagim oya soldan sağa doğru gidiyor bendeAblam yaparken gördüm bir kaç sefer. Solaklık farkediyor mu o kadar bilmiyordum?? Solak değilim ama
Anladım değişik ama yapmak bile büyük bir şey bence. Benim eller boş durunca canım sıkılıyor. Her seferinde bir şey yapıyorumBen solagim oya soldan sağa doğru gidiyor bende
Sağ ile yapanlar sağdan sola gidiyor ya
Ben iki senedir hiç birşey yapmıyordum en son kız olunca bıraktım tüm el işi vs geçen can sikintisinq baslqdim tekrar :)Anladım değişik ama yapmak bile büyük bir şey bence. Benim eller boş durunca canım sıkılıyor. Her seferinde bir şey yapıyorum
Diğer tarifleri bekliyorumDaha çoooook var yarışmanın sonuçlanmasına
Aynen.. daha çok diğer tarifleri görmek için sabırsızlanıyorum oylamaya ve sonuçlanacak tarihe daha çok varDiger boreklerde bi gelsinde oylamaya cok var :) katilim henuz az daha cok börek gelmesi lazim :)
Sen ilk kez katildigin icin sana cok uzun gelir simdi bu süreçAynen.. daha çok diğer tarifleri görmek için sabırsızlanıyorum☺ oylamaya ve sonuçlanacak tarihe daha çok var ☺
Eyyy
Ben yoğun bi insanım yetişemiyorumŞükür Nevreste tut bırakma
Ben de yoğunum nolmusBen yoğun bi insanım yetişemiyorum
O konu bugün gelsin lütfen:)Ben yoğun bi insanım yetişemiyorum
Onayda sanırım :))O konu bugün gelsin lütfen:)
Evet verebilirsin tabi :))
OooEvet verebilirsin tabi :))