- 16 Mart 2008
- 45.582
- 221.999
Aynen kuzum. Allah bütün aksiliklerden korusun bizi...Zaten ay tutulması vardı dün gece ,bağlantı kuranlar var bu depremlerle falan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum. Allah bütün aksiliklerden korusun bizi...Zaten ay tutulması vardı dün gece ,bağlantı kuranlar var bu depremlerle falan.
Ahmet yakut izlemenizi tavsiye ederim depremlerle ilgili önümüzdeki 10-15 gün için bilgi veriyor kısa süreli bazen gün gösteriyor su gün diyeZaten ay tutulması vardı dün gece ,bağlantı kuranlar var bu depremlerle falan.
Allah büyük felaketlerden korusun hepimizi. Ben hiç duymadım dediğin kisiyiAhmet yakut izlemenizi tavsiye ederim depremlerle ilgili önümüzdeki 10-15 gün için bilgi veriyor kısa süreli bazen gün gösteriyor su gün diye
Son videosunu izlemedim ama sürekli doğunun bu depremlerle devam edeceğini söylemişti
Manisa için de 5.2 ye varan depremler hala beklenebilir sonumlenmedi diyordu .
Günaydın mutfağım Çayını , kahvesini yudumlayan, o esnada hem bugün hangi işlerimi yapayım diye plan yapıp hem mesaj okuyup yazan kizkardeşlerim ! İşleriniz yolunda gitsin gönlünüzce güzel bir cumartesi geçirmenizi dilerim.
Amin tatlım âminAynen kuzum. Allah bütün aksiliklerden korusun bizi...
Sağol canımÇok geçmiş olsun güzelciğim Nevreste Ve hisseden diğer herkese de geçmiş olsun
Aynen tam o saatlerde oldu:)Zaten ay tutulması vardı dün gece ,bağlantı kuranlar var bu depremlerle falan.
Sen de sağol canımın içiSağol canım
Duyunca hemen aklıma sen geldin Allah korumuş,Allah korusunAynen tam o saatlerde oldu:)
Sağol canım bizi yine korkuttuDuyunca hemen aklıma sen geldin Allah korumuş,Allah korusun
Son olur inşallah canım benimSağol canım bizi yine korkuttu
Benim de bir parçam Malatya'da gibi hemen aklıma nevrestem geldi. Şimdi napiyor diye çok merak ettim.Duyunca hemen aklıma sen geldin Allah korumuş,Allah korusun
Aynen öyle canım,insanin akli kalıyor gerçekten:/Benim de bir parçam Malatya'da gibi hemen aklıma nevrestem geldi. Şimdi napiyor diye çok merak ettim.
Kocaeli de yaşayan bir mühendis yanlış hatırlamıyorsam düzce depremin de Enkaz altında kalmış biri çokça cabalamis araştırmış bu konuyuAllah büyük felaketlerden korusun hepimizi. Ben hiç duymadım dediğin kisiyi