- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Diger boreklerde bi gelsinde oylamaya cok var :) katilim henuz az daha cok börek gelmesi lazim :)
Kaybediceğimi bildiğim için gayet sakinim
Bence sunumun güzelKaybediceğimi bildiğim için gayet sakinim
Benden tembeli de varmış bu güne şükürDiger boreklerde bi gelsinde oylamaya cok var :) katilim henuz az daha cok börek gelmesi lazim :)
Daha çoooook var yarışmanın sonuçlanmasına
Sağol canım.Bence sunumun güzel
Belli olmaz bu işlerSağol canım.Diğerleri daha güzel ama hayırlısı olsun
Oyan bitti mi gıı?Bence sunumun güzel
Sana atacaktım dimiOyan bitti mi gıı?
Bekliyorum ben tığla yapıyorum iğneyi öğrenemedim dahaSana atacaktım dimiannemdeyken yapmadım ki :)) atacağım bekle :)
Kenardaki iki tanenin tepe sine çiçek olacak çiçek yanda duracak yani :))Bence altı biterse bitmiş oluyor çünkü altını uapmak zor geliyor banaEki Görüntüle 2645431
Hımm üstü nasıl olucak? Tığdada altı biterse bitti say gerisini.Bence altı biterse bitmiş oluyor çünkü altını uapmak zor geliyor banaEki Görüntüle 2645431
Güzel olucak ellerine sağlık canım.Kenardaki iki tanenin tepe sine çiçek olacak çiçek yanda duracak yani :))
İğne daha zevkli biraz yorucu tığ a göre bende bilmiyordumBekliyorum ben tığla yapıyorum iğneyi öğrenemedim daha
Ellerine sağlık canım. Kardeşin güle güle kullansın. Öğrenmeye niyetlendim ama öğreticek kimse yok. Netimde yetmiyor ki youtube den bakayım. Tığı kendi kendime öğrenmiştim buda öyle olucak gibiİğne daha zevkli biraz yorucu tığ a göre bende bilmiyordum
İlk bir kaç yapista kötü oluyor ama ikinci yaptığım yazma harika olmuştu benim kıyamadım kullanmaya kardeşimin çeyizine koyduk onun örneği daha basitti
Bu kolay
Çok sağol :))Güzel olucak ellerine sağlık canım.
İğne ile ipe düğüm atmayı öğrendiğin an iğne oyasini öğrenmiş olirsun gerisi zaten ipi ne kadar uzatacagina ipi ne kadar salacagina bağlı çiçek modeli çıkartmak :))Ellerine sağlık canım. Kardeşin güle güle kullansın. Öğrenmeye niyetlendim ama öğreticek kimse yok. Netimde yetmiyor ki youtube den bakayım. Tığı kendi kendime öğrenmiştim buda öyle olucak gibi