- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
amin amin Allah korusunYüzeye yakın oldugu için baya hissettik. Allah beterinden korusun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin amin Allah korusunYüzeye yakın oldugu için baya hissettik. Allah beterinden korusun.
Sağol canım:)aa çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım
Yüzeye yakın oldugu için baya hissettik. Allah beterinden korusun.
Size de geçmiş olsun:)amin amin Allah korusun
Sagol canım :)Size de geçmiş olsun:)
Nevrestecim geçmiş olsun canım.Sağol canım:)
Sağol ablacım:)Nevrestecim geçmiş olsun canım.
Çok üzüldüm aynı korkuyu tekrar yaşadığınız için.
Allah esirgesin seni,aileni ve tüm vatandaşlarımızı.
Aa canım malatyada deprem oldu dimi? Dünde burda oldu.. çok korktuk valla..Sağol ablacım:)
Aynen ara ara oluyordu ama hiç bu kadar sallamamıştı
Evet canım çok şiddetliydi herkes dışarı çıktı:)Aa canım malatyada deprem oldu dimi? Dünde burda oldu.. çok korktuk valla..
Sağol canım:)
Derinliği az o zaman...bugün dolunay da bir tuhaf zaten...bakınca korkuyorum bir de deprem haberi tuz biber oldu...Umarım bir daha yaşamazsınız.Sağol ablacım:)
Aynen ara ara oluyordu ama hiç bu kadar sallamamıştı
Geçmiş olsun kuzum. Allah esirgesin hepinizi. Çok üzüldüm.Şanlıurfa da oturuyorum. Siz Adıyaman mıydı
4.6 ablacım:)Derinliği az o zaman...bugün dolunay da bir tuhaf zaten...bakınca korkuyorum bir de deprem haberi tuz biber oldu...Umarım bir daha yaşamazsınız.
Canım Allah beterinden saklasın.4.6 ablacım:)
Yani az olunca çok salladı
Olmasın yorulduk artık:/
Öyle ablam sağol:)Canım Allah beterinden saklasın.
Havalar da soğuk...dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz.
Sağolasın Elhan ablacımGeçmiş olsun kuzum. Allah esirgesin hepinizi. Çok üzüldüm.
Zaten ay tutulması vardı dün gece ,bağlantı kuranlar var bu depremlerle falan.Derinliği az o zaman...bugün dolunay da bir tuhaf zaten...bakınca korkuyorum bir de deprem haberi tuz biber oldu...Umarım bir daha yaşamazsınız.