- 16 Ağustos 2010
- 293.186
- 603.215
- 43
Ben o civar başladım:)12 yaşında yemek yapanlar vardır belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o civar başladım:)12 yaşında yemek yapanlar vardır belki
Ben yöneticiler özelde ki mesjalrı bile görüyo sanıyorum, korkumdan rahatça konuşamıyorum bile,Kapatmışsın nasıl görelim belki beni takip etsen görürüm
Maşallah maşallah, benimkide el açması, sonuçta yufkanın paketini elimle açıyorumÇokta küçük değilsin benim kızlar bile börek yapıyor hemde el açması
Belki adminler görüyordur:)Benim o tür yetkilerim yok.:)Ben yöneticiler özelde ki mesjalrı bile görüyo sanıyorum, korkumdan rahatça konuşamıyorum bile,
Bne 12 yaşımda havluya temiz elimizi yüzümüzü sürüyorsak bu havlular niye kirleniyor diye düşünüyoduö12 yaşında yemek yapanlar vardır belki
Görünen köy kılavuz istemezKendimi övmüş gibi olayım ama harikayimdir
Biraz gaza gel ,yarın o şevkle bize şahane bir sunumla böreğini sunMaşallah maşallah, benimkide el açması, sonuçta yufkanın paketini elimle açıyorum
Yani en görmemesi gerekenler,Belki adminler görüyordur:)Benim o tür yetkilerim yok.:)
Belkide görmüyorlar bilemem:)Yani en görmemesi gerekenler,
Gördüm gördüm ben sunumdan ne anlarım. Ne de olsa midedr hepsi aynı oluyo kafasını yaşayanlardanım benBiraz gaza gel ,yarın o şevkle bize şahane bir sunumla böreğini sun
Bugün gelen böreklerin gördün mü veya öncekileri:)Sunumlar dehşet
Bugün orta yok ben de sevgim de zirvede uyuzluğumda dolunaymı var yine nedir ayda bi vuruyoGel gel 2 dk trip atamayayım, hemen kalbimi çal zalimin kızı
Olmaz netten biraz sunum araştırBiz sana çok güveniyoruzGördüm gördüm ben sunumdan ne anlarım. Ne de olsa midedr hepsi aynı oluyo kafasını yaşayanlardanım ben
Evet bugün Dolunay var:)Bugün orta yok ben de sevgim de zirvede uyuzluğumda dolunaymı var yine nedir ayda bi vuruyo
Ben de üniversitede ayrı eve çıktığımda başladım 22 falan üni bitince nokta koyup evlenince (29) devamBen o civar başladım:)
Ben diyorum ben de bi haller varEvet bugün Dolunay var:)
Hayırlısı bakalım artık:)
Evde büyük abla falan mı vardı:)Ben de üniversitede ayrı eve çıktığımda başladım 22 falan üni bitince nokta koyup evlenince (29) devam
Hep dolunaydan:)Ben diyorum ben de bi haller var