- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
Nasılsın canım? sen katılmadın mı yarışmaya?Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım? sen katılmadın mı yarışmaya?Günaydın
Yazdiracagim bugün bakalım, geçmez kullanmadan evet.İltihap vsrsa oda antibiyotik kullanmadan geçmezki.
Diş zor çok çektim bende biliyorum sıkıntısını.
İyiyim canım,sen nasılsın?Katılacağım inşallah, bu aralar her gün bir şey çıkıyor, yapamadım henüzNasılsın canım? sen katılmadın mı yarışmaya?
Evet yaa bende bugün yaarın diye diye yaptım sonunda sanki yük kalktı üstümden seninkini de sabırsızlıkla bekliyorum canımİyiyim canım,sen nasılsın?Katılacağım inşallah, bu aralar her gün bir şey çıkıyor, yapamadım henüz
Yapınca rahatlıyor insan evet Şimdiden bol şanslar dilerim sana ,inşallah ilk fırsatta yapacağım ben deEvet yaa bende bugün yaarın diye diye yaptım sonunda sanki yük kalktı üstümden seninkini de sabırsızlıkla bekliyorum canım
Sağol canımcım sana da bol şanslarYapınca rahatlıyor insan evet Şimdiden bol şanslar dilerim sana ,inşallah ilk fırsatta yapacağım ben de
Sağol canımSağol canımcım sana sa boş şanslar
Yazdiracagim bugün bakalım, geçmez kullanmadan evet.
Keşkem düzenledikten sonra alıntılasaydınSağol canım
Takma kafana biz alışığızKeşkem düzenledikten sonra alıntılasaydın
Sağol canımYeni poza bayıldım Nevreste
Ana geldim anaaa❤
Ana söz daha ellesmem kimseye yufkamla oynar sessizce önüme bakarım:)Niye uslu olmuyorsun
Gelen börekleri gördün mü :)Ana söz daha ellesmem kimseye yufkamla oynar sessizce önüme bakarım:)
Yarına fotolarımı atacağım sana :)
Aaa tamam annemGelen börekleri gördün mü :)
Bana at ama konu açman lazım:)
kraliçem bak iyi ki etiketledin beni hemen gidiyorum yufkamı almaya öğle aram bitmeden
Butaya bak canım çok fenalarAaa tamam annem
Yeni geldim ya daha bakmadım, şimdi hemen bakacağım ❤