- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
ters ama bugün keyfi dolaşıcaz derseniz bütün gün evdeyimBurdan yazma da,Bandırma'ya gidiyorum,yakın değil mi sana ?
çocukları bekliyorum,sevincim ikiye katlanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ters ama bugün keyfi dolaşıcaz derseniz bütün gün evdeyimBurdan yazma da,Bandırma'ya gidiyorum,yakın değil mi sana ?
Tek gelseydim uğrardım mutlaka,ama annemler var,abim,eşi,başka bir zaman olabilir ama ,şu durumlar iyice bir düzelince Yalniz olsaydım kapıdan bile uğrardımters ama bugün keyfi dolaşıcaz derseniz bütün gün evdeyim
çocukları bekliyorum,sevincim ikiye katlanır
Pek rahat değil ama olacak inşallah,her gün insan olmayan yerlerde yürümeye çalışıyorum ki bacak açılsın:)Bandırma canım evet,abim gelmek üzeredir,görüşürüz insallahBandırma ya da Mudanya demiştin gecenlerde di mi
Hayırlı gezmeler olsun kuzum. Rahat rahat yuruyebiliyorsun di mi artık...
Manzara çok güzel gerçekten üç gündür yağmur vardı sanırım bitti gibi...
Ben de bazen kendimi kıskanıyorum Elacim. Bu dünyada işin iş bakalım bu rahatlığı Ahirette bulacak misin diyorum.yaaa elhancım bak ne kadar kıskandım şuan seni
benim yerime de bi kahve iç onları izlerken
Yakın olan herkes akin edermiş Neyse,bir gün yaparız inşallahahahaha bütün kk gelirmiş
o kadar fincanım yok sen gel sadece
bandırma ters bana ya 1-1.5 saat
o zaman başka yakın bir zamandaTek gelseydim uğrardım mutlaka,ama annemler var,abim,eşi,başka bir zaman olabilir ama ,şu durumlar iyice bir düzelince Yalniz olsaydım kapıdan bile uğrardım
Sağol canım benim, evet ,yetmişti artıko zaman başka yakın bir zamanda
iyi eğlenceler canım,hakettin bol bol gez eğlen
inşallah daha güzelleri olur orda belki orda komşu da oluruzBen de bazen kendimi kıskanıyorum Elacim. Bu dünyada işin iş bakalım bu rahatlığı Ahirette bulacak misin diyorum.
Senin için kahvaltı sonrasına Türk gayfemi sakladım tamamdir kuzum...
Kumla'da olan varsa izlesin sürü halinde gitti yunuslar...
Zamanla postacı yürüyüşü bile yapacaksın eminim tatlım. Gözün aydın olsun. Görüşürüz inşallah.Pek rahat değil ama olacak inşallah,her gün insan olmayan yerlerde yürümeye çalışıyorum ki bacak açılsın:)Bandırma canım evet,abim gelmek üzeredir,görüşürüz insallah
elhancım şu virüs işi bitsin hayırlısıyla,bi buluşma yapalımZamanla postacı yürüyüşü bile yapacaksın eminim tatlım. Gözün aydın olsun. Görüşürüz inşallah.
Ooo hallettim bile...rutin sabah nescafe sade bi de o.....inşallah daha güzelleri olur orda belki orda komşu da oluruz
sigara da iç diycem yanında ama hadi zehirlenme benim için
afiyet bal şeker olsun,şifa olsun canımmmm
Sosyal mesafeye dikkat ederiz sıcaklar başlamadan yapalım eloşum. Yazın herkes bir yere kaçar...ben Antebe Antalya'ya gidicim mesela...elhancım şu virüs işi bitsin hayırlısıyla,bi buluşma yapalım
İğne oyası çekeyim atarım canım evde değilim :))Model nasıl bende yapıyorum da:)
Bacım yöresel yemek başka yöresel tatlı başka aynı klasta yarismaz ki onlarBence oyle bir sinirlama koymayalim her yorenin etli yemekleri vardir illaki isteyen istedigini secsin:) ben eger kara üzüm bulursam onunla pepecura diye bir tatli yapiyoruz onu yapmak cok isterim çünkü gercekten hic bilinmeyen bisey :)
He ben oyle dusunmemistim farketmez yapilacak tarif cokBacım yöresel yemek başka yöresel tatlı başka aynı klasta yarismaz ki onlar
İsterseniz yapılabilir ama oy alır mı bilmem:)He ben oyle dusunmemistim farketmez yapilacak tarif cok
Oy onemli degil ben kendi yoremin az bilinen seyleri den yapicam oy alir almaz sorun degil maksat burda görülsün:)İsterseniz yapılabilir ama oy alır mı bilmem:)