- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
Ee ben dedim, ben de şans ne ararGitti proluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee ben dedim, ben de şans ne ararGitti proluk
Ağustos et yemekleri..Ama öyle ben bu kadar önceden kategori belli etmem:)Ağustos veya Ekim olabilir:)
İnanmazsın sayfayı yenileyip seni etiketleyecektimEe ben dedim, ben de şans ne arar
Ağustos et yemekleri..
Nevreste görmezden gelmeBu ay börekler tuzlu.. ağustosta kurban sonrası et yemekleri olur.. o zmn ağustos tatlı bir kategori olur..
Bence ya şerbetli tatlılar yada kek
Hadi inşallah ben de biraz daha çabalıcamİnanmazsın sayfayı yenileyip seni etiketleyecektim
Sana güveniyorum bulursun:)
Tatlı bir süre yapmayı düşünmüyorum aylardır tatlı yapıyoruz:)Nevreste görmezden gelme
Kazen künefe yapmazsa yine baklava açarımBu ay börekler tuzlu.. ağustosta kurban sonrası et yemekleri olur.. o zmn ağustos tatlı bir kategori olur..
Bence ya şerbetli tatlılar yada kek
Ekime kasima kim ole kim kala hamsili pilav da olmamasi gerekenlerden yada hamsi kuşu listede yoktu :) rize icin yazdim cok uzundu gerisini okumadim
O zaman Ekim Kasım diyelim:)
Canım önerilir benim aklıma gelir ,şimdi say say mutlaka unuttuklarımız olur:)O kategoride hemen senindir demem biraz beklersiniz:)Ekime kasima kim ole kim kala hamsili pilav da olmamasi gerekenlerden yada hamsi kuşu listede yoktu :) rize icin yazdim cok uzundu gerisini okumadim
Ya sen internetten incelersin tarifleri karar verirsin zaten yillardir burda yapiliyor yöresel orda olmayan tarifler olur onlari ayarlarsin sonucta sende bilmeyebilirsin yazilanlari bir suru tarif var :) bekleriz problem yok :) zaten tarif kapmaca da olmaz rahat rahat alirim tarifimiCanım önerilir benim aklıma gelir ,şimdi say say mutlaka unuttuklarımız olur:)O kategoride hemen senindir demem biraz beklersiniz:)
İnşaallah canım anlayışınıza sığınıyorum:)Ya sen internetten incelersin tarifleri karar verirsin zaten yillardir burda yapiliyor yöresel orda olmayan tarifler olur onlari ayarlarsin sonucta sende bilmeyebilirsin yazilanlari bir suru tarif var :) bekleriz problem yok :) zaten tarif kapmaca da olmaz rahat rahat alirim tarifimi
Oda doğru:)Yöresel tarif yapmak ta riskli. Sonra beğenmiyor lar böyle yapılmaz falan diye
Yöresel tarif yapmak ta riskli. Sonra beğenmiyor lar böyle yapılmaz falan diye
Herkes kendi yoresini yada cok iyi bildigi biseyi yaparsa itiraz edilirsede cevabini verriiz:) mesela bizim karalahana corbasi rizenin kendi icinde bile farkli farkli yapiliyor ben yapsam kendi bildigimi yaparim itirazda anlamsiz olur :)Ama biz tarifi netten alıp yapacağız o kısmı biiz alakadar etmez:)
Aynen öyle canım:)Yani mutlaka yorum katıyoruz:)Herkes kendi yoresini yada cok iyi bildigi biseyi yaparsa itiraz edilirsede cevabini verriiz:) mesela bizim karalahana corbasi rizenin kendi icinde bile farkli farkli yapiliyor ben yapsam kendi bildigimi yaparim itirazda anlamsiz olur :)
aaaa vaktin olursa uğrasana çok sevinirimYarın sizin o taraflara geleceğiz sanırım hemşire Elalis
kız siirte ne hacet,benim babam siirtli mi ben yapıpdurum perde pilavınıDene ve gör bayybii
Eylül de biz gene kumda oynıcaz demek kiAma öyle ben bu kadar önceden kategori belli etmem:)Ağustos veya Ekim olabilir:)