- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
hipo yaaaaBu ay börekler tuzlu.. ağustosta kurban sonrası et yemekleri olur.. o zmn ağustos tatlı bir kategori olur..
Bence ya şerbetli tatlılar yada kek
bi sal şu kategorileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hipo yaaaaBu ay börekler tuzlu.. ağustosta kurban sonrası et yemekleri olur.. o zmn ağustos tatlı bir kategori olur..
Bence ya şerbetli tatlılar yada kek
beğenmeyen çıksın meydaaaneeeYöresel tarif yapmak ta riskli. Sonra beğenmiyor lar böyle yapılmaz falan diye
Börekler gelsin ona göre karar vereceğiz:)Ama oynayacak gibi görünüyoruz:)Eylül de biz gene kumda oynıcaz demek ki
Size artık tatlı yokhipo yaaaa
bi sal şu kategorileri
oynarız napalımBörekler gelsin ona göre karar vereceğiz:)Ama oynayacak gibi görünüyoruz:)
ben de pusuya yatarım tatlı çıkana kadarSize artık tatlı yok
Çorbada nasıl birinci oldun oda mı tatlıydıben de pusuya yatarım tatlı çıkana kadar
ama onu yaparken hiç eğlenmedimÇorbada nasıl birinci oldun oda mı tatlıydı
Keşke dün denk gelebilseydikaaaa vaktin olursa uğrasana çok sevinirim
Gitmiştim maalesef,günaydın öpücüğü bırakayım sana
Gitmemiş ol noluuuuur
Ohhhh taze tazeGitmiştim maalesef,günaydın öpücüğü bırakayım sana
Günaydın tatlım Orda olup denize bakmayı çok isterdim şu an,bir akraba ziyaretine gidiyorum ben de,deniz olan bir yer orası da,çıkmadan bir bakayim dedim,sana bol keyifler ,mis gibi manzaran varOhhhh taze taze
Ben de öperim tatlimi.
Günaydın bitanemm.
Sağlıklı çok güzel bir günümüz olsun . Az önce yunuslari izledim o kadar iyi geldi ki...Bu saatlerde dans etmeyi çok seviyorlar. Kumla' ya doğru hoplaya zıplaya gittiler.
kokunu alabiliyorumGünaydın tatlım Orda olup denize bakmayı çok isterdim şu an,bir akraba ziyaretine gidiyorum ben de,deniz olan bir yer orası da,çıkmadan bir bakayim dedim,sana bol keyifler ,mis gibi manzaran var
Burdan yazma da,Bandırma'ya gidiyorum,yakın değil mi sana ?kokunu alabiliyorum
teklifim hala çok geçerli
yaaa elhancım bak ne kadar kıskandım şuan seniOhhhh taze taze
Ben de öperim tatlimi.
Günaydın bitanemm.
Sağlıklı çok güzel bir günümüz olsun . Az önce yunuslari izledim o kadar iyi geldi ki...Bu saatlerde dans etmeyi çok seviyorlar. Kumla' ya doğru hoplaya zıplaya gittiler.
ahahaha bütün kk gelirmişBurdan yazma da,Bandırma'ya gidiyorum,yakın değil mi sana ?
Bandırma ya da Mudanya demiştin gecenlerde di miGünaydın tatlım Orda olup denize bakmayı çok isterdim şu an,bir akraba ziyaretine gidiyorum ben de,deniz olan bir yer orası da,çıkmadan bir bakayim dedim,sana bol keyifler ,mis gibi manzaran var