- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Allah tan fazla kilom yok yok seninle böyle iyi anlaşamazdıkHadi oradan aksine yeme diye tutuyorum
@Zipzip- güya 67 olunca pizza yapacakmış bende yapma sakın dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tan fazla kilom yok yok seninle böyle iyi anlaşamazdıkHadi oradan aksine yeme diye tutuyorum
Yazdım ama çok azdi zaten manti:)Mantıyı da yazdın mıKurallar çok değişmiş ben listedeyken bayağı kızıyorlardı:)
Aynen Ben bir iş yapıyorsam düzgün olsun isterimMadem mantılar ,pizzalar yuvarlanacak bizi niye yoruyorsunAllah tan fazla kilom yok yok seninle böyle iyi anlaşamazdık
Beyaz un ile mi yapıldıYazdım ama çok azdi zaten manti:)
Ama yapmadım aklimdan geçen herşeyi yapsam ooooooHadi oradan aksine yeme diye tutuyorum
Kız napsın elinden geliyor yapıyorAynen Ben bir iş yapıyorsam düzgün olsun isterimMadem mantılar ,pizzalar yuvarlanacak bizi niye yoruyorsun
Yap göreyimAma yapmadım aklimdan geçen herşeyi yapsam oooooo
O zaman elinden gelmeyenler hep diyet mi yapsınKız napsın elinden geliyor yapıyor
Geçti gitti artik yattığı yerde rahat uyusun manticiklar arkasindan beyazdi karaydi konusamam benBeyaz un ile mi yapıldı
Mecburiyet oluyor işte o zamanO zaman elinden gelmeyenler hep diyet mi yapsın
Çevir çevirGeçti gitti artik yattığı yerde rahat uyusun manticiklar arkasindan beyazdi karaydi konusamam ben
Demek ondan sürekli diyet yapılıyorMecburiyet oluyor işte o zaman
Nayn nayn bu saatte aklıma kaz sokmaya calisiyorsun oyuna gelme midemÇevir çevir
Kıyamam çok acıkmışsın ama emin ol bende o durumdayımNayn nayn bu saatte aklıma kaz sokmaya calisiyorsun oyuna gelme midem
Gidip biraz diyet çeşitlerine bakayimKıyamam çok acıkmışsın ama emin ol bende o durumdayım
Ben nelere bakıyorum bilsenDeli miyim neyim:)Sonraki kategoriye hazırlıkGidip biraz diyet çeşitlerine bakayim
Bende geleyim beraber oynayalımBen nelere bakıyorum bilsenDeli miyim neyim:)Sonraki kategoriye hazırlık
Olmaz yazık sanaBende geleyim beraber oynayalım
Offffffff kesin yağlı ballı unlu şeylerOlmaz yazık sana
Bilmem artık:)Ama tatlı yok onu söyleyeyim:)Offffffff kesin yağlı ballı unlu şeyler