• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin hayatı bana zulüm edip sonra da bana vicdan azabı çektirtmesi

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
96
-67
88
32
Annem her şeyime karışır, hatta elbise bile o alır anne alma ben alırım belki sevmem derim dinlemez indirim vardı der alır dolabın yarısını böyle doldurdu 1 tane olsa Allah razı olsun düşünmüş almış derim ama öyle değil, hep onun isteği olsun istiyor aksi bir duruş sergilersem akşama kadar bağırıp laf yapıyor whatsapptan 50 tane mesaj yazar emoji atar, her konuda onu yeniden açıyor sürekli eleştiriyor sürekli negatif konuşuyor, bana vicdan azabı çektirtecek şeyler söylüyor. Sürekli ev içindeki tartışmaları akrabalarıma anlatıp beni rezil ediyor, akrabalarımdan hâlâ laf yiyorum bağırdım beni rezil etme artık kocaman oldum diye yine dinlemiyor herkese kendisini melek gibi anlatıp beni kötülüyor. Hep ensemde her dakika o nerde diye peşime düşer mesajlar, aramalar 50 kere yapar bunu durmaz bende açmıyorum. İnanılmaz bunaltıyor beni kelimelerle anlatamıyorum artık onunla konuşmayı bile kestim uzun zamandır sadece bir şey sorarsa yanıt veriyorum başka bir konuşma şeklim çok nadiren oluyor çünkü başedemiyorum ömrümü tüketti. Siz böyle bir şey yaşasanız bunaltılsanız nasıl davranırdınız, bende acaba hata var mı neyi yanlış yapıyorum sizce fikriniz çok önemli.

Annem her şeyime karışır, hatta elbise bile o alır anne alma ben alırım belki sevmem derim dinlemez indirim vardı der alır dolabın yarısını böyle doldurdu 1 tane olsa Allah razı olsun düşünmüş almış derim ama öyle değil, hep onun isteği olsun istiyor aksi bir duruş sergilersem akşama kadar bağırıp laf yapıyor whatsapptan 50 tane mesaj yazar emoji atar, her konuda onu yeniden açıyor sürekli eleştiriyor sürekli negatif konuşuyor, bana vicdan azabı çektirtecek şeyler söylüyor. Sürekli ev içindeki tartışmaları akrabalarıma anlatıp beni rezil ediyor, akrabalarımdan hâlâ laf yiyorum bağırdım beni rezil etme artık kocaman oldum diye yine dinlemiyor herkese kendisini melek gibi anlatıp beni kötülüyor. Hep ensemde her dakika o nerde diye peşime düşer mesajlar, aramalar 50 kere yapar bunu durmaz bende açmıyorum. İnanılmaz bunaltıyor beni kelimelerle anlatamıyorum artık onunla konuşmayı bile kestim uzun zamandır sadece bir şey sorarsa yanıt veriyorum başka bir konuşma şeklim çok nadiren oluyor çünkü başedemiyorum ömrümü tüketti. Siz böyle bir şey yaşasanız bunaltılsanız nasıl davranırdınız, bende acaba hata var mı neyi yanlış yapıyorum sizce fikriniz çok önemli.
Yaş kaç? İmkanınız varsa, işiniz gücünüz yerindeyse kendi hayatınızı kurma zamanı gelmiş..

Ayri eve cikin mesafe koyun. Bugun boyle ikinci okudugum konu. Psikolojik destek alin annenizden uzak durmayi ogrenin.
Aslında ben kendi evime çıktım ve huzuru buldum inanın ömrümü gençliğimi kaybetmişim diye hâlâ üzülüyorum ama yani bir türlü bu duruma isim koyamıyorum öyle bir noktadayımki ben suçluydum, ben suçluyum galiba diye düşünüp durup yanıt arıyorum. Hâlâ whatsapp'tan devamlı yazıp üzülen emojiler göz yaşı emojisi gel et şu bu, ah canım ah sen ah böyle mi olmalı vs gibi korkunç bunaltıyor suçlu hissettiriyor ve herkese ah bu varya diyip karalıyor hâlâ inanılmaz bunaltıyor psikolojimi bozuyor engellemek istiyorum artık çünkü görmezden gelemiyorum. Uzak durayım diyorum iki günde bir kendi arıyor arayamazsa babama aratıyor yarım saat rehin alıyor çabuk kapatsam gene ah sen ah şöyle böyle kahrediyor beni. 😢

ev içindeki tartışmaları akrabalarıma anlatıp beni rezil ediyor
Aynı durumu ben de yaşıyorum ama artık takmamayı öğrendim. Çünkü değişmeyecekler. Evden ayrılmadığım sürece He deyip geçmem lazım ki ben de zaten böyle yapıyorum. Bu yaştan sonra kesinlikle değişmezler o yüzden biz takmamayı öğrenmeliyiz.

Aynı durumu ben de yaşıyorum ama artık takmamayı öğrendim. Çünkü değişmeyecekler. Evden ayrılmadığım sürece He deyip geçmem lazım ki ben de zaten böyle yapıyorum. Bu yaştan sonra kesinlikle değişmezler o yüzden biz takmamayı öğrenmeliyiz.
Kesinlikle değişmiyor benim ömrümü yedi günde 10 kez bazen şunu yapma dedim hep yaptı boş yere kendimi çok yıprattım ben artık whatsapptan bile engelleyeceğim rahat bıraksın diye bezdim bittim.

Back