- 16 Ekim 2018
- 96
- -67
- 88
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
Annem her şeyime karışır, hatta elbise bile o alır anne alma ben alırım belki sevmem derim dinlemez indirim vardı der alır dolabın yarısını böyle doldurdu 1 tane olsa Allah razı olsun düşünmüş almış derim ama öyle değil, hep onun isteği olsun istiyor aksi bir duruş sergilersem akşama kadar bağırıp laf yapıyor whatsapptan 50 tane mesaj yazar emoji atar, her konuda onu yeniden açıyor sürekli eleştiriyor sürekli negatif konuşuyor, bana vicdan azabı çektirtecek şeyler söylüyor. Sürekli ev içindeki tartışmaları akrabalarıma anlatıp beni rezil ediyor, akrabalarımdan hâlâ laf yiyorum bağırdım beni rezil etme artık kocaman oldum diye yine dinlemiyor herkese kendisini melek gibi anlatıp beni kötülüyor. Hep ensemde her dakika o nerde diye peşime düşer mesajlar, aramalar 50 kere yapar bunu durmaz bende açmıyorum. İnanılmaz bunaltıyor beni kelimelerle anlatamıyorum artık onunla konuşmayı bile kestim uzun zamandır sadece bir şey sorarsa yanıt veriyorum başka bir konuşma şeklim çok nadiren oluyor çünkü başedemiyorum ömrümü tüketti. Siz böyle bir şey yaşasanız bunaltılsanız nasıl davranırdınız, bende acaba hata var mı neyi yanlış yapıyorum sizce fikriniz çok önemli.