Annemin hastalığına çare bulamıyoruz

Aynı hastalık babamda da vardı hitmediğimiz doktor kalmamıştı gerçekten çok kötü bi rahatsızlık, Rabbim şifa versin bizde doktor doktor gezdik umudu kesmişken Ankara Koru hastanesinde bi doktor umudumuz olmuştu eğer gecemesiydş ameliyat edip plak yerleştireceklerdi ama geçmişti,çok geçmiş olsun

Nevralji olabilir aynısı annem de de var aynı şeyleri yaşadık malesef iyilesmiyor ilaçlarla ağrılar en aza indiriliyor.

Buna sevinilmez ama aynı şeyleri yaşayan üye yorumlarını görünce sevindim siz ve anneniz için. Umarım yazılanlar size bir yol gösterir. Geçmiş olsun

Kızlar özel klinikten tutun üniversite diş hastanesine, KBB, nöroloji, algoloji her yere gittik.

Yorumlarda nevralji denilmiş ama nevralji de gülerken konuşurken ya da elin yüze değdiği an anlık olan bir hastalıkmış annemin ağrısı sürekli var

Cuma sabahı yeniden cerrahpaşaya gittik, doktor nöropatik bir ağrı ama sebebi bilinmiyor, sebebi yerine ağrıyı çözmeye çalışalım biz dedi.

Şimdi yeni bir ilaca başlandı ve en az 6 ay devam edecekmiş tedavisi, ilaç doz doz artırılacakmış. İnşallah hastalık budur da bizde ona göre tedavimizi yaparız. Bir ağrı var ama çözümü yok mahvolduk gerçekten

Doktora annemi psikiyatriye götürmeyi düşünüyorum dedim, şuan erken ben de sizi yönlendiricem dedi o yüzden psikiyatriyi erteledik.

hehehe annen benim hastalığıma yakalanmış gülüyorum çünkü hem komik oluyoruz hem içler acısı. yani hastalık hastası. bir ara ben de öyleydim. her gün acilde kalp filmi çekiniyordum kalp krizi diye. sonra tomografiye döndü o iş. en son psikiyatriye gittim. ilaçlar verdi başladım o ilaçlara. ondan sonra gerçekten hasta olup gördüm günümü. o ilaçlar karaciğerimi mahvetti pankreasıma zarar verdi hastane yattım iç hastalıklarımdan yani o kullandığım ilaçların zararlarından ötürü. ilaçları bırakıp kendimi motive ederek ailemin de desteğiyle yendim şükür.
annenin süreci çok zor elinizden geldiğince psikolojik olarak yanında olun.

Fibromiyaliji olmasın sakın

Nevralji diye biliyorum böyle bir şeyi. En son bir kadın ötenazi istemişti geçmeyen ağrılardan. Tüm dişlerini cektirmisti. Ama nevralji aşırı şiddetli diye biliyorum.cok detay bilmiyorum. Umarım tez zamanda şifa bulur belki de psikolojiktir

geçmeyen ağrı diye bir hastalık vardı galiba
sanatçı unut akyürekte filan da olmuştu onu bir araştırın
çok çok geçmiş olsun Allah Acil şifalar versin

Cerrahpaşa psikyatri burç çağrı poyraz var hoca ,birde o görsün ,kardeşinizin gidişini kafaya takmış olabilir ,

Benim teyzemde de aynı durum söz konusuydu,hiç bir şey bulamadı doktorlar,psikolojik dediler ama meğer kalbe giden damarları tıkalıymış ve çenesine vuruyormuş.Çok şaşırmıştık.Siz de bir kalp doktoruna gidebilirsiniz.

o kdr cene ameliyati oldum maalesef gecmiyor eger ayni hastaliktan muzdaripsek ilaclari hep kullanmak gerekiyor hepsi de agir ilaclar genelde psikolojk rahatsizliklarn tedavisi omur boyu ilac zamanla icine atms atms smdi disariya vuruyor kolay mi normal bir insanin cenesi normalde bayanlarda 33 kg cekebilrken ortalama bu tur rahatsizliklarda 400 kg garanti uykuda cekiyormus sinirsel birsey.doktorlarn dedigine gore Nefes terapileriyle inanip gecirebilirse basarabilir ben sansliyim cok erken farkettm en sonu da zamaninda hastanedr noroloji bolumndr sekreterlk yaptgmdan biliyorum dislerini sikaa sika konsmaya baslar. Bu kendi elinde kendimden pay biciyorum komple elektrk bilr verdiler ziplamadm bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…