• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemın evıne temızlıge gelen bayan

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.239
36
156
38
Ankara
annem her ay olmasada eve yardımcı bayan alıyor bugun yıne aynı bayan gelıcektı fakat ısı cıkmıs annem calısıyor bende yapmayım dıye baska bır bayan geldı saat 2 de sırketten parayı pesın alıyolarmıs 100 dedı zar zor 85 verdım fakat gel gor kı ben 6.30 da cıkcam acele yapıyor sen zaten 2 de geldın dıyorum parayı sırket alıyor ben karısmam dıyor ıs bıtmeden cıkma hakkı varmı.yemın ederımkı buzdolabın onunu bulasıkmakınası ocagı ben sıldım yaglı yerlerı sılmemıs mesela aspıratore elını surmemıs tam yerlerı sılıyordu ben laf attım ay aspıratoru sılcektım tam dedım oda bana olsun cnm gec sen sıl ben yerı sılerım yıne dedı.herseyı usten yapıyor oturma odasına gırdı camları sıldı dıstan tozlar bıttı dedı cıktı ben uzuluyorumda bısı dıyemıyorum ama bıze kadını ayarlayan kısıde soyle dıyor.ha bu arada pıs kovaların suyunuda ben bosaltıyorum

kadını şirkete, şirketi yetkili yerlere şikayet edin. Ben olsam elimi sürmezdim. kadının gözünün önünde şirketi aradım. Gönderidğiniz eleman böyle diyor buyrun konuşun yada gelin buraya derdim. temizleği evi görün. temizlikçi gelecek diye evini temizleyen galiba bir bizim millet....

off ne bıleyım ya uzuluyorum evde bebeklerım beklıyor dıyor ben cok duygusalım galıba bak sımdıde yazarken benı cagırdı yatak odasının penceresını nasıl sıleyım baslık var dedı gıttım cektım perdeyı actım sılıyor

anneme msj attım tmm ben gelıyorum dedı oturma odası bıttı dedı gıttım baktım dıkıs makınası var annemın onun ustundekı ortuyu alıp sılkelememıs ve sılmemıste ayrıca tv yı sılmıs sehpanın ustındekı ortuyu kaldırıp sılmemıs

Kızlar dun yuz kere bayanın esı ve sırketten aradılar 6.30 dan ıtıbaren yolla onu kızım artık esı arıyor benle kavga edıyor vs dıye bana laf ettı en sonunda annem geldı yolladı ama tam bı rezalettı megersem kız ıse 2 gun once merdıven yıkamak ıcın gırmıs ama bıze gelcek bayanın ısı cıkınca bunu alıp gelmıs.kapıların onu sılınmıs arkası sılınmemıs kardesımın odasının kapısı duruyor lamba dugmeler prızler duruyor bırde salonda teklı koltugu cekmemıs altı bı karıs toz ttv unıtesının tozunu usten almıs ortulerı kaldırmamıs bıle bız bugun sırketı aradık baska bayan yollayın elden gecırsın dıye sırkettekı uyanık kadın 30 lıra daha ıstıyor asla vermem dedım bakalım yollucakmı yollamazsa sıkayet edıcem

Back