arkadaşım eşin ne yaptı?
canim neden esine bu konuda profesyonel yardim almasini önermiyorsun?
Böyle hem sana hemde kendine zarari var...
onu bende düşünüyorum.. Oda olumlu bakıyor ama.. Biz gerçekten zor zamanlar geçirdik.. Belkide herşeyin toplamı beni böyle bu derece yıprattı.. Eşim üç aydır işsiz.. Daha bugün yeni işe başladı.. Herşeyi düğünümü bile kendim yaptım.. Borçla harçla.. Ev kira..karşı taraf iğne bile almadı.. Gelinliğim bile buna dahil... Sonuçta bir yuva kurduk.. üç ay boyunca binbir emekle zorlukla herşeyii yapmaya çalıştım.. Kirasıdır, faturasıdır,mobilyasıdır.. Ama benim bunca emeğime karşılık onun bu derece beni yıpratmasını kaldıramıyorum... Yani işin özü bu derece borcum varken özel pskatrı inanınki gidemiyorum.. Araştırdım.. Bir seansı 80 milyon..
Anladığım kadarıyla daha önce de kıskançlıkla ilgili konuşulmuş ama düzelmemiş kıskançlıkları ilerde daha büyük sorun da yaratır geçenlerde habelerde izlediğim adam karısını 26 yerindendi galiba bıçaklamış oda rüyasında aldatıyormuş diye
resti çektin 2 gün sonra barışsan yine tekrarlar
bence doktora gitmeyi kabul ederse şans ver
yoksa çocukta yok iyi düşün
bak şimdi işe başladığı için özgüveni tekrar yerine gelebilir. Uzun süredir işsiz olduğu için kendine güveni kaybolmuştur o yüzden seni kıskanmış olabilir. şimdi herşey düzelebilir bence de bir şans ver. Bence bu kıskançlık sana güvenmemesinden değil asıl kendine güvenmemesinden kaynaklanmış olabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?