- 9 Temmuz 2021
- 3.202
- 5.926
- 108
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım paraya ihtiyacı olduğunda annenizin altınlarından alıyor, sonra eli rahatlayınca yerine koyuyor. Peki kaybolan paralar geri geliyor mu?Bu bize de cok ilginc gelen bir mevzu. Kendim arayip bulundugunda orada olmasam ben de inanmayabilirdim. Yani dolabi aramislar, sonra ben de aradim, yoktu bilezik. Sonra baska bir gun annem dolabi acti ve bilezigi kiyafetlerin uzerinde bulduk.
Ayni abla evde para bulunca verirdi hep. O yuzden de ona hep guvendik. Vermese buldugu paralari vermez derlerdi bizimkiler.
20 yildir yapiyor demedim ki. Uzunca bir suredir oluyor. Ama o zaman baska insanlar da vardi o nedenle kimse zan altinda birakilmadi. Simdi olan ne kadar zamandir bilmiyorum cunku annem uzulmeyeyim diye soylememis ama gecen yaz boyle bir mevzu yoktu yani en fazla bir senelik bir olay.Una ragmen 20 yildir evde ziynet ve para bulunmaniz ve bu kadinla calismaniz .ya bu ladinla calismayacakti iz yada evde ziynet bulundurmayacaktiniz .garip teyzeye yavastan yol verin . Evde bisey kayboluncada yuksek sesle.konusun.hatta eve kamera.taktitirin
burada bile 20 yilda 1 yuzuk kaybolduysa normal yazan var :) normallestirilmis benceHırsızlık basit birsey değil.
Biz de bilezigin geldigi gun bunu konustuk. Yani ya o esnada eve gelseydik. Ya binada biriyle karsilasaaydi. O gun temizlik gunu degildi. O degildir dedik. Baska bir alternatif dah vardi. Belki ikisi ortak dedim. Ikisini de cikartin dedim. Ama benimkiler isten insan cikartmiyorlar. Belki ustune bile dusunmediler sonra. Yani bi evde yokken eve biri girip bilezigi dolab birakmis ve geri cikmis. Anahtari var! Bu konu konusuldu. Ben dedim sadece iki ihtimal var ikisini de gonderin diye. Bunun uzerinden 3 yil falan gecti, kimse isten cikartilmadi. Yani annem babam da ne dusunduler de o bilezik eve donunce hic bir korku yasamadilar bilmiyorum.Çalınan bileziği kimse geri getirmez, getircekse o riski göze alıp neden çalsın? Belki gözden kaçıyor oraya daha önce düzgün bakilmamis oluyor. Çok ilginç bu durum çünkü. Takibe alın bence
Haklisin. Genel guvenlik icin bina girisine, evin kapisina, evin icine kamera kuracagim bu yil.Şu dediğin hiç mantıklı gebito. Kamera caydırıcıdır. Bizim otelde çalışan personelde saati odadan çıkarkan gömleğinin içine yerleştirmiş. Ama o saat orda sabit durmayacağı için diğer koluyla tutuyor. Bak kendi telefonuna da yüklüyorsun sistemi. Kadının geldiği bir gün boyunca izlersin. Senin bu tarz suça meyilli insanlardan hep 1 adım önde olman lazım.
Benim de kayb edip sonra bulduğum şeyler oldu.ama konu sahibi ve annesi sadece bir olayda kadından şübhelenmemişler ki,artık kaç kere yaşanmış.Olur ya. Teyzem bilekligini kaybetmisti. Altin baya da kalın bir sey. Evine giden gelen kalam da cok olur, yalniz yasiyor kendisi. Yegenler kardesleri herkes gelir. Haftalarca aradi hicbir yerden cikmadi. Artik vazgecmis unutmustu. Ic camasiri cekmecesinden gayet de goz onunde bir yerde bulmus Olunca oluyor
döndük teşekkür ederiz. ama bi süre yardımcı almayacağız. gerekli olunca haber veririz diyebilirsiniz. ben böyle yapıyorum ve o zaman hiç gelmiyorMerhaba,
Konuyu hortlatayım :)
Ben bütün yaz evde yokuz tatildeyiz falan diye erteleyip ablanın eve gelmesine engel oldum. Şimdi benim dönüş tarihim geliyor ve abla biliyor. Mesaj atmış döndünüz mü diye. Döndük ama istemiyoruz diyeceğim ama kapanış cümlesini seçemedim. Ne desem sizce? Biz sana lazım olunca haber veririz desem açık kapı bırakmış olacağım. Döndük sağol ihtiyacımız yok desem çok kısa/kaba olacak.
Konussaniz direk ne yapar acaba çok merak ettim araba alma mevzusunu evden kaybolanlari dürüstse anlarsınız zaten gözle görülen birşey yok kanıt yok ne bileyim günahını almaktan korkarım ben olsamMerhaba,
Konuyu hortlatayım :)
Ben bütün yaz evde yokuz tatildeyiz falan diye erteleyip ablanın eve gelmesine engel oldum. Şimdi benim dönüş tarihim geliyor ve abla biliyor. Mesaj atmış döndünüz mü diye. Döndük ama istemiyoruz diyeceğim ama kapanış cümlesini seçemedim. Ne desem sizce? Biz sana lazım olunca haber veririz desem açık kapı bırakmış olacağım. Döndük sağol ihtiyacımız yok desem çok kısa/kaba olacak.
döndük teşekkür ederiz. ama bi süre yardımcı almayacağız. gerekli olunca haber veririz diyebilirsiniz. ben böyle yapıyorum ve o zaman hiç gelmiyor![]()
Döndük ama bir süre yardımcıya ihtiyacımız olmayacak emekleriniz için teşekkür ederiz. Bu kadarı yeterli. Niye ihtiyaç olmayacak derse biz öyle istiyoruz falan dersiniz birşeyler çok bile.
"Döndük ama artık annemin günlük işlerine ben yardım edeceğim. Bu zamana kadarki emekleriniz için teşekkür ederiz." diyebilirsiniz.
Bence bu kadar düşünsenize gerek yok. Ortada kayıp altın, para durumları olmasa hep birlikte düşünelim derdim ama şu durumda gerçekten gerek yok. Söyleyin gitsin“Döndük ama bir süre yardımcıya ihtiyacımız olmayacak emekleriniz için teşekkür ederiz. ” bu cümle çok güzel ama çok resmi geliyor :)
Şu an ihtiyacımız zirvede olduğunu o çok iyi biliyor. Tatilden geldik o bavullar yıkanıyor bir yandan kanadaya gidecek bavullar hazırlanıyor. Şu an ihtiyacımız yok demek seni istemiyoruz demek bence de anlayacak mı bilmiyorum.
Annem evde kaybolan eşyalar sebebiyle uzunca bir süre kimseyi istemiyor,emekleriniz için teşekkürler diyip kestirip atın bence.“Döndük ama bir süre yardımcıya ihtiyacımız olmayacak emekleriniz için teşekkür ederiz. ” bu cümle çok güzel ama çok resmi geliyor :)
Şu an ihtiyacımız zirvede olduğunu o çok iyi biliyor. Tatilden geldik o bavullar yıkanıyor bir yandan kanadaya gidecek bavullar hazırlanıyor. Şu an ihtiyacımız yok demek seni istemiyoruz demek bence de anlayacak mı bilmiyorum.