Annemin evindeki yardimci ablamiz

evet çok zor. aslında bir defa net olarak bir şey aldığına emin olduğum halde kabul etmek istemedim bırakmak istemiyordum çok alışmıştım çünkü ama o beni bıraktı😁
Bence bizde de oyle olacak. Beni yari yolda birakmamak icin ben annemden ayrilana kadar gelecek sonra kesecek diye dusunuyorum.

Kamera taktırın. Bizim otelde odalarda yok ama koridorda var. Geçen sene bir müşterinin saati çalındı. İzledik. Kat görevlisi çamaşır sepetine atıyor. Bir de mesela bizde kapılarda kart okuma sistemi var. Kim hangi odayı, saat kaçta açtı. Bilgisayardan görebiliyoruz.
Ama bu kadından başkası eve girmiyorsa uğraşmaya değmez. Bir bahane bulun. Kovun. Ama gelecek olandan da referans ve adli sicil kaydı isteyin.
Keske referans, adli sicil kaydi yetse. Insanlar zaman icinde degisiyorlar. Bir yerden sonra kendilerine hak goruyorlar. Yillardir emegim var bu kadari da oluversin gozuyle baktigina eminim.

Gecen yil annem o tatile gitmedi diye tur ayarladi birlikte tatile gittiler. Cocuklari okurken annem babam hem yillik yurt masraflarini odediler hem de aylik burs verdiler cocuklara. (Bizimkiler zaten uni ogrencilerine burs verirlerdi o nedenle onun cocuklari icin extra yapilmis bir fedakarlik degil) simdi hayatimizdan cikip gidecek. Benim biraz yalnizlik takintim var. boyle hayati, anilari paylastigimiz insanlar hayatimizdan cikinca uzuluyorum.

Keske referans, adli sicil kaydi yetse. Insanlar zaman icinde degisiyorlar. Bir yerden sonra kendilerine hak goruyorlar. Yillardir emegim var bu kadari da oluversin gozuyle baktigina eminim.

Gecen yil annem o tatile gitmedi diye tur ayarladi birlikte tatile gittiler. Cocuklari okurken annem babam hem yillik yurt masraflarini odediler hem de aylik burs verdiler cocuklara. (Bizimkiler zaten uni ogrencilerine burs verirlerdi o nedenle onun cocuklari icin extra yapilmis bir fedakarlik degil) simdi hayatimizdan cikip gidecek. Benim biraz yalnizlik takintim var. boyle hayati, anilari paylastigimiz insanlar hayatimizdan cikinca uzuluyorum.
Senelerdir çalışıyor ve şu an ondan başka gelen yok diyorsun. Buna cesaret edebildiğine göre çokta sağlıklı düşünemiyor demek ki.
Benim asla tahammülüm yok hırsızlığa. Zaten o kat görevlisiyle de çok kötü kavga ettim. “Siz yatın kalkın müşteri sizden şikayetci olmadı. İşten çıkarmanız kafi dedi” dedim. İnsanlar mahremlerine alıyor, güveniyor, ihanete uğruyor. Sende duygusal davranma. Eskişehir’de yaşlı bir karı-koca vardı. Yanlarında çalışan bunları soydu. Çokta kötü darp etmiş. Haberlere çıkmışlardı. O yüzden en ufak bir şüphede yol vermeniz en doğrusu.

en mantıklısı kamera ama gizli olmalı ki emin olun. eğer oysa gönül rahatlığıyla çıkarırsınız. bana da uzun yıllar gelen bir yardımcı vardı. birçok şeyim kayboldu eşim hep ondan şüphelendi ama ben konduramadım çok seviyordum çünkü. sonra en zor ona en ihtiyaç duyduğum anda 2. hamileliğimde başka iş buldum deyip yüz üstü bıraktı beni. hala doğru düzgün birini bulamadım
Bence gizliye hic gerek yok, amac yakalamaktan ziyade vazgecirmek olmali. Her yere kamera konsun bence, o da cesaret edemesin

Bu bize de cok ilginc gelen bir mevzu. Kendim arayip bulundugunda orada olmasam ben de inanmayabilirdim. Yani dolabi aramislar, sonra ben de aradim, yoktu bilezik. Sonra baska bir gun annem dolabi acti ve bilezigi kiyafetlerin uzerinde bulduk.

Ayni abla evde para bulunca verirdi hep. O yuzden de ona hep guvendik. Vermese buldugu paralari vermez derlerdi bizimkiler.
İmitasyonunu yaptırıyor olabilir

Yalnızlığınızı temizlikçi abla mı kapatıyor. Sitede daha ilginç neler okuyacağım acaba

İmitasyonunu yaptırıyor olabilir
Gidip gelen bileklik zaten pirlanta degildi o nedenle taklit edilecek bir sey degildi. Tabi gidip gelmeyen de cok oldu. Sanki ben hersey gidip geldi gibi yazmisim da gelinin tektasi bestasi bir suru gunluk kullandigi kolye bilekligi gitti. Ama o ara baska ustalar da girip ciktigi icin eve kim bilinmiyor.

Yalnızlığınızı temizlikçi abla mı kapatıyor. Sitede daha ilginç neler okuyacağım acaba
Oyle deme kiz 20 sene diyorum :) Evlenirken yanimizdaydi. Dogum yaptim hergun geldi misafir agirladi, evi toparladi. Babami kaybettim gece yarilarina kadar bulasik yerlestirdi, sabah herkese kahvaltiyi yine o hazirladi. Yani yasanmislik cok fazla. Oturup sohbet edip ozelimizi paylqsmiyoruz tabi ki ama yine de cok yakin olarak goruyorum ben.

Gidip gelen bileklik zaten pirlanta degildi o nedenle taklit edilecek bir sey degildi. Tabi gidip gelmeyen de cok oldu. Sanki ben hersey gidip geldi gibi yazmisim da gelinin tektasi bestasi bir suru gunluk kullandigi kolye bilekligi gitti. Ama o ara baska ustalar da girip ciktigi icin eve kim bilinmiyor.
Kasanız ya da gizleyebileceğiniz bir yerler yok mu? Bunca kayba rağmen yaptırmadınız mı ya da? Benim bile içim yandı açıkçası. Para ağaçtan toplanmıyor isterse 50 yıllık temizlikçi olsun. Bu kadar rahat malınıza göz diken yarın başka şeyler de yapar. Hatta 20 yılın verdiği özgüvenle iyice yüzsüzleşir. Çıkarın gitsin açıklama yapmak zorunda mısınız?

Bizimkiler isten insan cikartamiyorlar. Simdi bile kendini guvende hissetmiyor, gecen korkmus komsuyu cagirmis, yine de ben nasil gelme artik diyebilirim ki diyor.
Abla yatili gelmiyor bu arada. Haftada 3
Anneniz koyup sonra unutmuş olabilir mi? Çalan kişi neden çalıp geri koysun hem de defalarca? Bence anneniz demans yaşıyor olabilir . Ben de bir ara stresten paramı kaybettim sonra dolaptan cikti. Evde kamera vardı allahtan ben koymuşum ama hatırlamıyorum stresli bir dönemdi. Ayrıca çalan kişi yerine koyar neden dolaba koysun

Bence gizliye hic gerek yok, amac yakalamaktan ziyade vazgecirmek olmali. Her yere kamera konsun bence, o da cesaret edemesin
Ben buna guvenmiyorun cunku dolaba bir sey koyarken bir sey aldi diyelim eline sikistirdi, nasil anlasilacak bu kameradan. Niyetine giren her turlu yapar. Bir de takibi ayyuka alip iyice yuzgoz olup daha da yuzsuzlesmesini, hirslanmasini istemem. “Siz oyle beni mi izliyorsunuz ben de o zaman sunu da goturuyorum yakalayin hadi” ye donmesin olay.

Ben çok hırsızlığa maruz kaldım o yüzden iyi niyetli olamıycam evde yabancı biri varsa ortada ziynet bırakmamak lazım,

Özilhanları bile hizmetçileri soymuş, güvenemem.

Beni Gazi kızı olan polis kadın bile hırsızladı no güven malesef.

Depremde evi terkederken diğer gün hemen evde kalan kartlarımı iptal ettirdim zaten sonra deprem yağmacıları ortaya çıktılar, temassız ödemeler iptal edildi, kimseye güvenemiyorum ve haklı çıkıyorum hep

Kasanız ya da gizleyebileceğiniz bir yerler yok mu? Bunca kayba rağmen yaptırmadınız mı ya da? Benim bile içim yandı açıkçası. Para ağaçtan toplanmıyor isterse 50 yıllık temizlikçi olsun. Bu kadar rahat malınıza göz diken yarın başka şeyler de yapar. Hatta 20 yılın verdiği özgüvenle iyice yüzsüzleşir. Çıkarın gitsin açıklama yapmak zorunda mısınız?
Kasa var ama ozellikle acik tutuyoruz ki kasa dolu diye ev hedefe donmesin. Kasanin kapilari hep ardina kadar aciktir kimsenin nefsi kaymasin aklina kotu fikirler gelmesin diye.

Ben çok hırsızlığa maruz kaldım o yüzden iyi niyetli olamıycam evde yabancı biri varsa ortada ziynet bırakmamak lazım,

Özilhanları bile hizmetçileri soymuş, güvenemem.

Beni Gazi kızı olan polis kadın bile hırsızladı no güven malesef.

Depremde evi terlerinde diğer gün hemen evde kalan kartlarımı iptal ettirdim zaten sonra deprem yağmacıları ortaya çıktılar, temassız ödemeler iptal edildi, kimseye güvenemiyorum ve haklı çıkıyorum hep
Haklisiniz

Anneniz koyup sonra unutmuş olabilir mi? Çalan kişi neden çalıp geri koysun hem de defalarca? Bence anneniz demans yaşıyor olabilir . Ben de bir ara stresten paramı kaybettim sonra dolaptan cikti. Evde kamera vardı allahtan ben koymuşum ama hatırlamıyorum stresli bir dönemdi. Ayrıca çalan kişi yerine koyar neden dolaba koysun
Hayir cunku dolabi ben de aradim. Bulundugunda da oyle kiyafetletin arasinda degil kiyafetlerin en ustunde bulundu. Yani kapagi acinca direk karsiya cikti hic aramaya bakmaya gerek olmadan. O gun uzak bir yere gezmeye gittik, dondugumuzde bileklik dolaptaydi.

Evi kapattik ciktik. Evde kimse yoktu. Dondugumuzde bileklik dolaptaydi.

Kasa var ama ozellikle acik tutuyoruz ki kasa dolu diye ev hedefe donmesin. Kasanin kapilari hep ardina kadar aciktir kimsenin nefsi kaymasin aklina kotu fikirler gelmesin diye.
Kasanın varlığını bilmeyecekler ki zaten. Kasayı da saklamanız gerekiyor :D dolap içlerine vs koyabilirsiniz. Gömme kasalar var onlardan yaptırabilirsiniz. Kaliteli kasaları kimse açamaz zaten istediği kadar nefsleri kaysın bir şey yapamazlar. Kaç eşyanız gitmiş yazık günah.

Hayir cunku dolabi ben de aradim. Bulundugunda da oyle kiyafetletin arasinda degil kiyafetlerin en ustunde bulundu. Yani kapagi acinca direk karsiya cikti hic aramaya bakmaya gerek olmadan. O gun uzak bir yere gezmeye gittik, dondugumuzde bileklik dolaptaydi.

Evi kapattik ciktik. Evde kimse yoktu. Dondugumuzde bileklik dolaptaydi.
Çok garip cidden yaptığı o zaman kadinin

Kasanın varlığını bilmeyecekler ki zaten. Kasayı da saklamanız gerekiyor :KK70: dolap içlerine vs koyabilirsiniz. Gömme kasalar var onlardan yaptırabilirsiniz. Kaliteli kasaları kimse açamaz zaten istediği kadar nefsleri kaysın bir şey yapamazlar. Kaç eşyanız gitmiş yazık günah.
Acma sorun degil de bunda kasa var para vardır diye çok kişi öldürüldü hep yaşlı insanlar. Akraba yardımcı kapıcı bakkal gelin damat hep Müge anlida çıktı ya . Herkes delirmiş bu devirde ben korkarim

Kasanın varlığını bilmeyecekler ki zaten. Kasayı da saklamanız gerekiyor :KK70: dolap içlerine vs koyabilirsiniz. Gömme kasalar var onlardan yaptırabilirsiniz. Kaliteli kasaları kimse açamaz zaten istediği kadar nefsleri kaysın bir şey yapamazlar. Kaç eşyanız gitmiş yazık günah.
Babami kaybedince evde kasalik bir sey kalmadi. Kasa buyuk bir kasa ve eve getirildigini bilen cok calisan var. o nedenle simdi herhangi biri niyetlenmesin diye bos oldugunu goze sokuyoruz.

Dedigim gibi kiymetli esyalarimiz zaten banka kasalarinda duruyor. Evdekiler gunluk kullanmalik seyler. Bilmem duvara entegre olsa hergun tektasimizi kasaya koyar ertesi gun alir takar miyiz. Ya da cuzdanimizi

Acma sorun degil de bunda kasa var para vardır diye çok kişi öldürüldü hep yaşlı insanlar. Akraba yardımcı kapıcı bakkal gelin damat hep Müge anlida çıktı ya . Herkes delirmiş bu devirde ben korkarim
biz de ondan korkuyoruz o nedenle kapaklar cekmeceler hep ardina kadar acik. Bos oldugu hep belli. Evde kasa var ama bankadan alsak bile hemen en kisa zamanda bankaya geri gotururuz kiymetlileri, evde tutmayiz.

Back
X