Annemin evindeki yardimci ablamiz

Bence bizde de oyle olacak. Beni yari yolda birakmamak icin ben annemden ayrilana kadar gelecek sonra kesecek diye dusunuyorum.
Anneniz açık açık ondan şüphe duyduğunu belli etmiyorsa gitmez bence.

Ben okurken konuyu korktum vallahi kadından anneniz nasıl korkmuyor yalnız haliyle hâlâ kadını alıyor evine.

En korkuncu da ev araba alıp sizlerden saklaması yıllardır beraber yiyip içiyorsunuz iyi gün kötü gün paylaşıyorsunuz ama kadın böyle güzel şeylere sahip olurken mutluluğunu sizinle paylaşmıyor.

Allah korusun annenize bir zarar vermez inşallah

Ben de gecen yil korkup annemin butun kilitlerini yeniledim. Kopyalanamaz anahtar gobekleri takti esim, hic kimsenin haberi olmadan hallettik. Evin ana kapisi haric diger kapilara arkadan surgu taktik 3 tane. Demir kesici calismasi lazim, o halde de duyulur kesildigi.

Evet kesinlikle. Hele araba bir kac ay once alinmis. Cok afedersinz ama kim araba alabiliyor bu donemde. Geliri belli gideri belli. Extradan bir miras falan gecmedi eline. Piyango ciktiysa da onu bize soylemediyse bilmem yani.

Kilitleri yenileyerek en iyisini yapmışsınız. Kadın bunları anladiysa sizin dediğiniz gibi siz gittikten sonra o da temelli gidebilir çünkü artık ondan şüphe duydugunuza emindir.

Keşke araba konusunu açsanız abla hayırlı olsun araba almışsınız falan diye sempatik bir şekilde. Panik yapacak mı ne tepki verecek.

Anneniz evden gonderemiyorsa bence siz giderken bir kaç ay annenizi yanınıza alın. Başka kardeşiniz varsa sizden sonra biraz da orda kalsın. Böylece yavaş yavaş kadından uzaklaşırsınız

Eğer kayıp olduğu fark edilmişse gelip yerine bırakmıştır.

Bence gizliye hic gerek yok, amac yakalamaktan ziyade vazgecirmek olmali. Her yere kamera konsun bence, o da cesaret edemesin
bi daha çağırmamak için de emin olmak istiyorlar ya o nedenle söyledim

20 senedir babaniz ölene kadar suphe duymadiginiza gore oyle cok goze batacak kadar cok sayida kaybolma olayi olmadi diye dusunuyorum. Hani 3-5 kere olmus gibi tahminim. O kadari da 20 senede calinmasina gerek yok insan kendisi de kaybeder yani. Yuzuk evde kaybolabilir mesela. Ben robot supurgenin toz haznesini kaybettim 2 yıldır bulamıyorum evin icinde. Bence kadin bir sey calmadi

Cope atmissinizdir yalnislikla :) ben de kahve makinesinin bir parcasini cope atmisim dalginlikla sans eseri gormustum. Gormedigim neler gitti bilmiyorum :)

Babami 2 sene once kaybettik. Annemin de korkusu evde yalniz kalinca basladi. Babam hayattaykenki kayiplarda babam farkli yaklasiyordu konuya. Annem de geri planda kaliyordu. Ama simdi kendi yuzlesmek zorunda.

Benim biraz yalnizlik takintim var. boyle hayati, anilari paylastigimiz insanlar hayatimizdan cikinca uzuluyorum.
Ah kuzum cok safsiniz.
Hayatı, anılari paylaştığınız insan, belliki o degerlere sizin gözünüzle bakmiyor ve o değeri vermiyor.

Bu kadar zamandir icinizde olan bir insan eğer böyle bir girişimde bulunuyorsa,
Bunca yillik hukuku olduğu insanlara bunu yapabiliyorsa, bu kadindan her türlü kotuluk beklenir.
Sizin yerinizde olsam annem icin endiselenirdim ve Evin kilitlerini değiștirmenizi öneririm.

Bu hafta tekrar degisti kilitler. Biz de korkuyoruz. O nedenle evde degerli bir sey bulundurmuyor. Ozellikle ev acik ki herhangi bir gizli sakli oldugu dusunulmesin. Yani bir ceyrek altin bile yok koseye koyulmus. Ya da bilezik falan hic bir sey yok. Son calinanlar gunluk tektasi ve apartman aidati. Cok siradan seyler yani.

Kilitler değişse bile bu kadin hâlâ eve girip cikabiliyor.
Belki kadinin gunahini aliyoruz ama
Siz gelene kadar, Annenizin o kadinla tek kalmamasini saglayin.

Kilitler değişse bile bu kadin hâlâ eve girip cikabiliyor.
Belki kadinin gunahini aliyoruz ama
Siz gelene kadar, Annenizin o kadinla tek kalmamasini saglayin.
Son olaydan beri annem de dikkat ediyor yalniz kalmamaya ve onu evde yalniz birakmamaya.

Kulitler de cok sacma. Ben gecen yil kopyalanamaz diye aldim. Icim cok rahatti. Meger kopyalanamazlari kopyalamak yarim saat suruyormus. Diger anahtarlari aninda basiyorlar ya bunlar yarim saat suruyormus. Annem simdi yedek anahtari fabrikadan talep edilebilen kilit almis ama kesin vardir onun da biseyi.

Evden her hangi bir eşyayı kayb etmek başka,para ya da ziynet eşyasının kayb olması başka.benim kızım da sebze soyaacağını çöpe atmıtı yanlışlıkla.hem de iki defa.aradık bulamadık.evden muhakkak bi şey kayb edersin ama para ve tektaş biri almadıysa nasıl kayb olsun.hem de kaç kere.

Hırsızlara kilit,çelik kapi,demir hiç fark etmiyor hepsini açıp giriyorlar,çelik kapıyı kredi kartı,kola şişesi, röntgen filmi ile aciyorlar.
.
Bizim eski oturduğumuz yere girdi hirsiZ,balkon ve pencereler boydan boya demirliydi adamlar pencere demirini Cat Cat kesip girmiş,keserken ses çıkmıştır ama gören duyan yok.

Eve kamera yerleştirin siz de kadının haberi olmasın en azindan eğer o alıyorsa elinizde delil olur.

Böyle bir insanı net evimde barindirmazdim. O kadar iyiliğe rağmen böyle davranıyorsa sadakatsiz biri belli ki. Yarın bir gün daha büyük paralar için daha farklı şeyler yapmayacağı ne malum ?

Seneler önce vardı Müge de böyle bir konu. Yıllarca evde bakıma muhtaç annesine bakan bakıcı birilerini eve sokup baba ve amca uyanık olunca oldurtup evdeki kıymetli esyalari almıştı.

Eylulde annem tatile gideck. O tatile giderken gun kesmemesini soyleyecegim. Sonra da gun kesmesin ve bitsin gelis gidisler. Evimizde esya birakmaz. Alacak verecegimiz kalmaz.

Yani oyle bir yakinlik ki biz evde degilken kopegimiz bile onun evinde kaliyor. Evde kalsa ilgilenecek insan var oldugu halde o ve kopek boyle mutlular diye hayvan onun evine gidiyor.

Önce gizli kamera ile emin olun. Çünkü yazdıklarınızdan kesin yardımcı kadının aldığı belli bile değil belki günahını alıyorsunuz. Belki eve gelip giden en yakınlarınız aile üyesi bile olabilir. Önce emin olun.

Malını iyi sakla komşunu hırsız tutma demişler demekki ne yapmak lazım kimsenin bilmediği bir yere saklmak veya kol çantasında saklmak lazim güveniniz yoksa işten çıkarın madem

Çalınan bileziği kimse geri getirmez, getircekse o riski göze alıp neden çalsın? Belki gözden kaçıyor oraya daha önce düzgün bakilmamis oluyor. Çok ilginç bu durum çünkü. Takibe alın bence

Olur ya. Teyzem bilekligini kaybetmisti. Altin baya da kalın bir sey. Evine giden gelen kalam da cok olur, yalniz yasiyor kendisi. Yegenler kardesleri herkes gelir. Haftalarca aradi hicbir yerden cikmadi. Artik vazgecmis unutmustu. Ic camasiri cekmecesinden gayet de goz onunde bir yerde bulmus Olunca oluyor

Şu dediğin hiç mantıklı gebito. Kamera caydırıcıdır. Bizim otelde çalışan personelde saati odadan çıkarkan gömleğinin içine yerleştirmiş. Ama o saat orda sabit durmayacağı için diğer koluyla tutuyor. Bak kendi telefonuna da yüklüyorsun sistemi. Kadının geldiği bir gün boyunca izlersin. Senin bu tarz suça meyilli insanlardan hep 1 adım önde olman lazım.

Eklentiler

• 5E9B4432-36F5-4DCD-B0AA-4FB2F4B11749.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…