Annemin evi

Su-Perisi

Meleğim iyiki varsın...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
3.864
3
683
salon takımı yeni alındı sizce nasıl daha aksesuarları yok arkadaşlar nasıl aksesuar alsak güzel olur

güle güle oturun öncelikle,bence fazla aksesıara gerek yok,savarovski işlemeli çok şık bir kaç parça takımlar oluyor,az ama öz olur..onlardan alsan kafidir canım

aaaaaaaa halılarıı çalmışlarrr çok güzel oturma grubu güle güle otursunlar piştiniz sıcaktan yok ettinizz di miiii halıları

halıları görmeyince direk yaşadığınız yere baktım
aha dedim adana :))
güle güle oturun çok güzel
bence salonda çok fazla çiçek var
onları kaldırıp taşlı takımlardan alabilirsiniz

Güle güle oturun çok çok güzel
banada biraz kalabalık geldi herşey iç içe gibi
biraz sadeleştirirseniz daha güzel olur

güle güle oturun çok güzel bi takım ama canım biraz karışık olmuş gb
orta sehpa yeni mi?rengi masannın rengi ile aynı ollsun mümkünse bide çiçeklleri kaldırın bence yanlış anlamazsan fikirlerimi söyylemek istiyorum mesleğim gereği söylemeden duramıycam
ama çekiniyorum:)

Allah afiyetle oturmayı nasip etsin innşaallah:Saruboceq: puulu yada taşlı örtü takımı sersen,bide porselen objelerle renk uyumu sağlayıp süslesen mükemmel olacağına eminim.alkisalkisalkisKendine iyi bak.

evet özleme katılıyorum.kırmızı objeler ve ranırlarla daha güzel olur

Şimdiiiiiiii obje koymadan önce var olanları kaldırmak gerekir tatlım.

Yeni objelerdede,gümüş rengi hakim olursa şık olur.Şimdi çok fazla seçenek var asimetrik vazolar mumluklar........vs.Klasik gümüş olmayacak yani.

Veya diğer arkadaşlarımızında dediği gibi kırmızı objeler yakışır.

Halıyıda görseydik daha iyi karar verebilirdik.

Anneciğinin huzurla kullanması dileğimle

ay cnm siizin salonda bizim salon gibi küçüçük yemek odası ile salon takımı iç içe inan yemek masasını kullanamıyorus bile okdr sıkışık halde oda..onun için çok güzel sade işleli masa ortüsü falan aldık takım halinde..bi kaç parça aksesuarla tamamladıkk...zaten öyle küçükki bişy daha koysakkk kımıldayacak yer olmuycak...bence sizin odanızda bi halı eksik aksesuarlardan kimini çıkartırdım yerinizde olsam çiçekler çok fazla boguyor..güle güle kullanın huzrla oturun inş..

Çiçekleri geçici mi koydunuz bilmiyorum ama çok fazla bence de...TV nin üzerinde duran her ne ise kLDIRIN derim...oraya daha küçük bir obje konulabilir...Dore ya da lame renkli objeler yakışacaktır sehpaya ve masa üstüne...iyi günlerde otursun anneniz...:))

eviniz güzelmiş bence aksesuara gerek yok yeteri kadar var.çok kalabalık olunca ev dağınık görünüyo.temizliğide zor.en güzeli bukaydirigubbakcemile5

ev sanırım biraz küçük.
fazla aksesuara gerek yok.evi dahada küçük gösterir
koltuklar güzel
güle güle kullansınlar

o çiçekler bütün herşey kalkacak oraya güzel bir işleme takımla sade aksesuarlar alacağız deniz dönüşü zaten mobilyaları alalı 20 gün oldu aksesuarlarıda ona göre alacağız halıyıda kışın seriyoruz biz yazın çünkü bizim burda halı serilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…