- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Ah be kardeş, sanırım hiç girişi yok. Ben öyle biliyorum. E devlet den bakmak lazım Tabi.Annenizin 4A Hizmete baslama tarihi nedir? Bugune kadar yatiralilan prim gun sayisi ve kac cocugu oldugunu soylerseniz belki olasiliklari sekillendirebiliriz.
Pardon sigorta girisi hic yok demissiniz. SGK uzerinden bir emeklilik hakki olabilecegini dusunmuyorum.
Çocuk borçlandırması diye bişey var ama tam bilmiyorum bu işleri de. Onun içinde sigorta girişi zorunluluğu var mı bilmiyorum açıkçası. Çok zor bi ihtimal gibi gözüküyor Allah yardımcınız olsunAh be kardeş, sanırım hiç girişi yok. Ben öyle biliyorum. E devlet den bakmak lazım Tabi.
Ama hiç girişi olmayan ve 2 çocuk sahibi biri
Bir bakın e devlete. Varsayımla yorum yapılmaz. Belki birileri haklarını gözetip giriş yapmıştır.Ah be kardeş, sanırım hiç girişi yok. Ben öyle biliyorum. E devlet den bakmak lazım Tabi.
Ah be kardeş, sanırım hiç girişi yok. Ben öyle biliyorum. E devlet den bakmak lazım Tabi.
Peki 1 gün dahi girişi olsa bu bize ne avantaj sağlar?Bir bakın e devlete. Varsayımla yorum yapılmaz. Belki birileri haklarını gözetip giriş yapmıştır.
o girişi doğumlardan önceyse analık borçlanması yapabilirPeki 1 gün dahi girişi olsa bu bize ne avantaj sağlar?
Saniyorum 99'dan önce 1 günlük bile giriş olması geriye dönük borçlanma ile emeklilik sağlıyor. Ama bu konunun uzmanı degilim. Kulaktan dolma bilgiler bunlar. Sgk'nın danışma hattı olabilir. Yoksa direkt kuruma gidip danışılabilir.Peki 1 gün dahi girişi olsa bu bize ne avantaj sağlar?
hiç girişi yoksa yapılacak bi şey yok çocuğunuz 3 yıl bakar siz bi miktar destek olursunuz 65 den sonra yaşlılık maaşı var onu alabilirMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle herkese mutlu yeni bir yıl geçirmesini diliyorum.
Kısaca konumu özet geçeyim. Anneciğim 62 yaşında, okuma yazması olmayan ama dünya tatlısı bir kadındır.evlatlari için cirpindi bunca zaman. Dünya kadar işte çalışmış, ama hep sigortasız, yevmiye usulü. Anlatır hep, çalıştığım yerlerde sgk dan geldikleri zaman patron bizi saklardı diye. Dolayısıyla sigorta girişi hiç yok bu yaşına kadar
Elimizde koca bir 0 yani.
Geçen şu eyt muhabbeti çıkınca baktım gözleri dolu dolu. Emeğinin karşılığını aldılar, ben de alabilirdim diye. İcerledim ben de haliyle. Hep der" keşke az da olsa , 500 tl bile olsa benim de maaşım olsaydı diye" .
Ben de şimdi hamileyim
Nasipse 3 aya kadar Doğumum olacak. Sonrasında annem bakacak kızıma. Aklıma şöyle bisey geldi. Bakıcılık olarak anneme sigorta girişi yaptırsam, burdan yürüsek acaba bir sonuç alabilir miyiz? Burdan bir başlangıç olsa sonrasinda ne kadar ödememiz lazım? Ya da başka alternatifler neler olabilir? Kabaca fikri olan Allah rizasi için bilgi verebilir mi? Anacığım i mutlu etmek istiyorum..
Simdiden teşekkürler herkese
Peki 1 gün dahi girişi olsa bu bize ne avantaj sağlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?