Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wow gercekden harika, bende yapmak isterim, nerden ögrendi annesniz cok hos sey bunlar.
Masallah
son eklediklerinize de bayıldım gerçekten harikalar... evet bu taşlar çok pahalı özelliği de markalı gerçek bir kristal zira swarovski de markanın ismi sitesinden en ufak bibloları bile binlerce dolara sattıklarını görebilirsiniz :) anneniz çok hünerli hemde çok sabırlıbir bayan gerçekten tebrik ederim... benim annem de çok beceriklidir her konuda tuttuğunu koparır bir kere görsün bir şeyin yapılışını eve gelir saatlerce uğraşır o gördüğünden bile daha güzel yapar
böyle bi annenin kızı olduğum halde ben sıkıntılıyımdır mesela ben olsam bu güzellikleri yapmaya kalkışsam daha ilk sırada fırlatıp atarım :) gerçekten sabır ve hüner gerektiren bir olay... tekrar güle güle kullanmanız dileğiyle...a.s.
evet dogru soyluyorsunuz anneler yetenekli ama bizde pek is yokkaydirigubbakcemile3
arada annem diyorum ama esasinda kayinvalidemdir ama anneden farki yok benim icin
herzaman annem dye bahsederim ayiramambilmiyorumkismile