Canım benim anlamadığım annen neden düğün istemiyor , yani yazıklarında annen bi açıklama yapmamış gibi , sadece istemiyorum istemiyorum diyor , neden istemiyor açıkladı mı sana ? Onu geçtim düğünü erkek tarafı yapmaz mı zaten , annen neden karışıyor onuda anlamadım
arkadaşım üzülme.acaba ablanın düğünü çok yorucu mu oldu.maddi ve manevi anlamda.anneninde gözü korktu.daha evlenmenize varmış.o zamana kadar neler değişir.belkide annen bu konuyu konuşmak için erken görüyor.sözlün askere falan gidecek ya.bence annen uzun süren sözlülük durumundan da rahatsız olup nispet yapmak için öyle demiştir.sen yazmışsın annem çocukları arasında ayrım yapmaz diye.canını sıkma.her şey yoluna girer.
tatlım annene kırılma senı ayırdıgından fılan dugun ıstemedıgını sanmıyorum .şimdikiler hanı dugundu satavatıydı bunları gereksız bulup dırek nıkahtan evlenıyorlar yaa ,annen o acıdan dugun yapmıyacagım dıye ısrar etmıs durmustur .erkek arkadasının maddı durumu nasıl bılmıyorum ama,belkı o nun annesıyle konusup boyle karara varmıslardır .erkek tarafının dugun olmaması işine gelır masraf fılan olmaz .o yuzden cnm sen annenden once bence sozlunu ve o nun aılesını ıkna etmeye bak .sozlum dugun ıstıyor desende,annen bos yere dugun yapmıyacagım dıye ısrar edıp durmaz .bence annen ve sozunun aılesı konustular annende bu kararında ınat davranıyor .sen ne olur olmaz dıye sozlunun aılesının agzını ara bakalım ne dıyorlar dugun ıcın .olumlu veya olumsuz konusurlarsa dugun ıcın onlara yap bu baskıyı .sonucda dugunu erkek tarafı yapar .sozlunun aılesı bız dugun yaparız bızde dugun olur dedıkten sonra ,annenın yapabılecegı bırsey kalmaz
eğer çalışıyorsan kenara az az para at annen düğün olmayacak diye ısrar etmeye devam ederse. gidip düğün salonunu falan sen tut, davetiye bastır annene ver davetli gibi gelip gitsin. hiç bir şeye de karıştırma. bu arada tavrını koy. yaptığı ayrımı fark ettirmeye çalış ama laf sokmadan kalp kırmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?