merhaba arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım işi bırakıcam diye, bıraktım dün biraz olsun kafamı dinlemek istiyorum bu süre zarfında baskadaha iyi işlere bakıcam, ailem sorunlu insanlar, evde durmami istemiyor babam, kendisinden başka kimsenin evde kalmasını istemiyor, dün gece annemle ikisi konuşurken denk geldim konuşmalarına, babam benim için gitti b.ktan bi bölüm okudu, böyle olacağını bilseydik okutmazdim, boşuna para harcamazdım falan filan dedi.... yok kimseyi begenimiyo yok evden çıkmıyo diyor benim için, annemde benim için (""öylelerin sonu da hep kötü oluyor ama"") dedi... bunu duyunca çok moralim bozuldu, ben genelde titiz biriyim, ailem çok pasaklidir mesela, ben kişisel temizliğe dikkat ederim, ama ailem bunu hep kendini beğenme olarak algılarlar, bana hep "gendünü beyeniğ" deyip dururlar mesela....bende bu kendini beğenmek değil kendine saygı duymak derim ama anlatamam, onlar hep küçüklükten beri bana, herkese abla de, herkese abi de,herkese yağ çek diye büyüttüler ama ben kendi doğrularımı yaptım hep, birde evde evrak işi gibi konularda hep beni kullanırlar, bir banka işi var, beni götürürler, bir devlet dairesine gidilecek ben gider yaparım kendileri 100 kere anlatsan da anlamazlar ama yaranamam yine de...babam şu güne kadar bir kere olsun ne okuldan almaya gelmiştir ne de hastalanınca hastaneye götürmüştür... annem ameliyat oldu mesela ne babam geldi ne kardeşim, 3 gün ben kaldım hastanede anneme baktım ama yine de beni onların yarısı kadar sevmez çünkü beni duygu sömürüsü yaparak kullanır.. . ama birde şu da var annem babamı hiç sevmez, hep çalışmamasından, sorumsuzlugundan, şiddet kullanmasından, tembelliginden,evden çıkmamasından şikayet eder, arkasından beddualar eder durur hep bana sikayet eder ben onu dinleyim ister, ona arka cikayim ister ama onun yanında bana bu dediği laf çok içime oturdu ve eski sevgilim hep söyler dururdu senin annen çok içten pazarlıklı, ikili oynuyor sana karsi ,ben ona güvenmiyorum diye, dün gece anladım ki çok haklıymış adam.... çok moralim bozuldu...sabah ta annem hiç yüzüme bile bakmıyor, hemen yürüyüşüne git dedi bana evi derle toparla boş boş durma diyor... ben insanları tanıyamıyor muyum neden böyleler bana karsi, inanın şu an moralim o kadar bozuk ki