- 25 Ağustos 2014
- 20.333
- 48.170
simdi 40numara ayaklilar ayaklanacak : Dayakları 40 numara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdi 40numara ayaklilar ayaklanacak : Dayakları 40 numara
Şlaaap efektinde koptum chori, kendimi tutamıyorum-Annecim annecim ayakların ne kadarda buyuk
-Al sana ayak ozaman !!şlaaap!!!
aklimda bin tane karikatur canlandi cok guldum supersiniz haha
Cam yüzünü, gözünü de kesebilirdi..Arkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı
5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var
Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?
konu ayrı komik mesajlar ayrıarkadaşımın annesinin 42 numara ayakları vardı ve sevmezdi. ayakkabı alırken ayaklarım 38 numara ama rahat olsun diye 42 deneyip almak istiyorum derdi. :)
hayır. ne yazık ki gerçek.şakasın galiba...
aslında o laf öyle değil :) ama senin dediğin gibi olsun.ahlak açısından senin ki daha güzel yaniGeçmiş olsun....
Kırılmış kasenin davası olmaz
''Dur kızım ayaklarımı yüzüne dayayacağım, çıkaralım şu gözlüğünü .. ''
Demesini mi bekliyorsunuz ?
Yok artık..
Yüz yüze konuşsak neler derim de,aslında o laf öyle değil :) ama senin dediğin gibi olsun.ahlak açısından senin ki daha güzel yani
O mevzuyu çok sorduk canım da cvp alamadık.Ben bi de şeyi merak ettim. Kadının totosuyla dalga geçseydin napardı
O mevzuyu çok sorduk canım da cvp alamadık.
Olsaydı neticesi,
gözlerimin önünden gitmeyen absürd bir fantazi artık.
Altında eze eze,
Ohhh yeah