Annemin ayaklarıyla dalga geçince annem gözlüğümü kırdı =(

Arkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı :KK43:

5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var :KK43:

Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?

cok tatlisin yaa gercekten.. gülmekten durduramadim kendimi.. cenem agridi..

gecmis olsun bu arada, iz felan kalmadi degilmi? gözlügün takilacak hic bir tarafi kalmadi ?

benim de ayak numaram 40 ama şimdiye kadar hiç bir çocuğum benimle şakada olsa dalga geçmedi...bence bu numara hiçte büyük değil...buraya yazacağına ...babana sormalısın..ne yapacağız diye...:stop:

benim de ayak numaram 40 ama şimdiye kadar hiç bir çocuğum benimle şakada olsa dalga geçmedi...bence bu numara hiçte büyük değil...buraya yazacağına ...babana sormalısın..ne yapacağız diye...:stop:
benimkiler 37 numara

Ben olsam;
"Anne gözlüğümü kırdın. Gözlükler çok pahalı,ne yapıcam ben şimdi?Bak sana teklifim var.şimdi ya gözlük paramı verirsin,ya lazer ameliyatı paramı verirsin ya da 5.5 derece ile adeta dünya ile bağlantım kesildiği için sonsuza kadar bakımımı üstlenirsin." derdim.
Gerekeni yapar herhalde.

-Annecim annecim ayakların ne kadarda buyuk
-Al sana ayak ozaman !!şlaaap!!!

aklimda bin tane karikatur canlandi cok guldum supersiniz haha:KK53:

Anne de bir tuhaf hee ayak mi atilirmis cocugun yuzune ?:KK14: Klasik anneler gibi terlik ataymis kafana

Allah'tan sadece gozlukle kurtarmisin, burnunu filan da kirabilirdi. Ya da o gozluklerin cami gozlerine de girebilirdi. Pes yani. Bu sekilde saka mi olur?
Yapacak birsey yok. 3 gun boyunca tek basina yurume, evden de cok uzaklasma. Ben de eskiden 5 derece miyoptum, nasil goremedigini cooook iyi anliyorum. Burnumun ucunu goremezdim. Sonra ameliyat oldum.
Gecmis olsun, bir daha sakalasirken annenin bu kadar yakininda durma derim, dusunmeden, cok orantisiz guc kullanan biri belli ki.

Fındık kabuğundan çıkmış tüylü diye beğenmemiş... Ananı beğenmez misin ders olsun sana :) şaka bir yana geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli olsun annen :)

Eskiden annelee terkik firlatirdi simdi icindekini kullanir olmuslar zaman herseyi degistriyor demek

X