Annemin ayaklarıyla dalga geçince annem gözlüğümü kırdı =(

Arkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı :KK43:

5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var :KK43:

Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?
Komik bi annen varmis kadin gozluklu alismis sana aklina gelmemistir iste senin annenin oyle birsey yapcaginin aklina gelmemesi gibi

Aaaaaaa biz onu kardeşime yapıyoruz :KK45::KK45: Onun poposu dışa çıkık mesela çok hoşuma gidiyo geçerken pat diye vurmak :KK53: Gerçi o da yirmi yaşında sinir oluyo çocuk ama annem,ben ve teyzemde alışkanlık olmuş hoooppp popoya bi şaplak ..:KK28: Bazen yolda da sinir ediyorum onu vuruyım mı popona diye :confused:bööööyle kalıyo yavrum :KK57:

Hep aynı bahane zaten:KK53::KK53:
Ama napim top gibi diyor birde koskoca kadın yaaa:KK70::KK70:

Evlenince kocam vurmasa bari travma olcak yeminlen:rolleyes::rolleyes:

Hep aynı bahane zaten:KK53::KK53:
Ama napim top gibi diyor birde koskoca kadın yaaa:KK70::KK70:

Evlenince kocam vurmasa bari travma olcak yeminlen:rolleyes::rolleyes:

ahahahahaha siz o popodan kaçamayacaksınız :KK71:uff uzakta gelse de bi patlatsam :KK42: ablaaaaaaa yaaaaaaa yapmayın şunu sinir oluyorum diye bağrınsa :KK62:

iyi de gözlüklü olmam mı sorun oldu şimdi =(
gözlerimbozuk olmasa böyle bir şey olmayacaktı.
anacım kaza bu kast değil ki. Yolda giderkende Bi yere çarpabilirdin. Ayağın takılıp düşebilir din . Hani Allah. Korusun sağlık açısından büyük bir derdin yok normal insansın niye düşünsun ki senle şakalaşmak isteyen insanlar bu durunu

anacım kaza bu kast değil ki. Yolda giderkende Bi yere çarpabilirdin. Ayağın takılıp düşebilir din . Hani Allah. Korusun sağlık açısından büyük bir derdin yok normal insansın niye düşünsun ki senle şakalaşmak isteyen insanlar bu durunu
iyi de gözlük vardı gözümde =(

Bence düşünmesi gerekirdi,benim kardeşim de gözlük kullanıyor ben hafif el şakaları yaparken bile dikkat ediyorum gözlüğüne gelmemesine.Çünkü camı göze girerse kör kalınabilir,bunun vicdan azabı çok ağır olur.Ama annen isteyerek yapmamış,daha doğrusu boşluğuna gelmiş,şaka yaparken gözlüğünün olduğunu ve riskleri düşünememiş .Kırılacak bir şey yok,ama laf arasında söylersin dikkat edin bakın gözlük gözümdeyken kırıldı diye.

X