- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komik bi annen varmis kadin gozluklu alismis sana aklina gelmemistir iste senin annenin oyle birsey yapcaginin aklina gelmemesi gibiArkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı
5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var
Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?
ne güldüm..''Dur kızım ayaklarımı yüzüne dayayacağım, çıkaralım şu gözlüğünü .. ''
Demesini mi bekliyorsunuz ?
Yok artık..
e sende kaşınmışsın."bi çıkar şu gözlüğünü" tarzı bir şey demesi gerekmez miydi?
sağolasın.Şiddet içeren şakalar boğuşmalar yüreğimi ağzıma getirir her zaman.
Çok geçmiş olsun, gözlerini Allah korumuş.
Şiddetin şakasına dahi Hayıırr!!!
Aaaaaaa biz onu kardeşime yapıyoruz Onun poposu dışa çıkık mesela çok hoşuma gidiyo geçerken pat diye vurmak Gerçi o da yirmi yaşında sinir oluyo çocuk ama annem,ben ve teyzemde alışkanlık olmuş hoooppp popoya bi şaplak .. Bazen yolda da sinir ediyorum onu vuruyım mı popona diye bööööyle kalıyo yavrum
iyi de gözlüklü olmam mı sorun oldu şimdi =(e sende kaşınmışsın.
21kaç yaşındasınnn
Hep aynı bahane zaten
Ama napim top gibi diyor birde koskoca kadın yaaa
Evlenince kocam vurmasa bari travma olcak yeminlen
Sephora evde kahkahayı bastım resmenSize tavsiye lens alın. Anneniz her an başka bir uzvunu da dayayabilir suratınıza.
anacım kaza bu kast değil ki. Yolda giderkende Bi yere çarpabilirdin. Ayağın takılıp düşebilir din . Hani Allah. Korusun sağlık açısından büyük bir derdin yok normal insansın niye düşünsun ki senle şakalaşmak isteyen insanlar bu durunuiyi de gözlüklü olmam mı sorun oldu şimdi =(
gözlerimbozuk olmasa böyle bir şey olmayacaktı.
iyi de gözlük vardı gözümde =(anacım kaza bu kast değil ki. Yolda giderkende Bi yere çarpabilirdin. Ayağın takılıp düşebilir din . Hani Allah. Korusun sağlık açısından büyük bir derdin yok normal insansın niye düşünsun ki senle şakalaşmak isteyen insanlar bu durunu
Şaka dimi şaka yapiyosunuz.kameralar nerde"bi çıkar şu gözlüğünü" tarzı bir şey demesi gerekmez miydi?