bugün aynı olay yeniden başıma geldi. bu sefer dalga geçince böyle bir şey yapmaz dedim ama yanıldım.konu 7 ekimde açılmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün aynı olay yeniden başıma geldi. bu sefer dalga geçince böyle bir şey yapmaz dedim ama yanıldım.konu 7 ekimde açılmış
konuyu aylar önce açmışsın sanki demin olmuş gibi yorum yapıyorsun hala? sürekli tekrarlanan bi olay heralde sizin evinizdeyarın okulda napıcam ya ben
derslerde devam zorunluluğu varTamam bir iki gün gitme okula
Bi daha da böyle şakalar yapma anneye
yine başıma geldi bugünkonuyu aylar önce açmışsın sanki demin olmuş gibi yorum yapıyorsun hala? sürekli tekrarlanan bi olay heralde sizin evinizde
derslerde devam zorunluluğu var
sağol Mavi TerlikDerslere devam zorunluluğu varsa devamsızlık hakkı da var demektir
Olmadı doktora muayene ol okulda olmam gerekiyordu bugün dersen bir iki günlük rapor verir
sağol Mavi Terlik
tövbe tövbeee yine mi dalga geçtin annenle. taş olacaksın vallahi anneyle dalga geçilmezyine başıma geldi bugün
ama annem de haksız?tövbe tövbeee yine mi dalga geçtin annenle. taş olacaksın vallahi anneyle dalga geçilmez
En azından kırılma ihtimali yok.lense geçsem sıkıntı olmaz diyorsun?
bu tarz bir olayda lense zarar gelmez dimi?En azından kırılma ihtimali yok.
''Dur kızım ayaklarımı yüzüne dayayacağım, çıkaralım şu gözlüğünü .. ''
Demesini mi bekliyorsunuz ?
Yok artık..
popsuyla dalga geçseniz ,poposunu mu koycaktı yüzünüze Çok enteresan bi şaka anlayışı
Yok hiç bişey olmaz.bu tarz bir olayda lense zarar gelmez dimi?
Gözlüğünün camları nasıl kırılıyor yıllardır gözlüklüyüm bende gözlüksüz göremem hiç bir yeri bir sürü yerden düştü ama yinede kırılmadı.lense geçsem sıkıntı olmaz diyorsun?
sen burda sağlam dalga geçiyorsun gibi bi his var içimde hayırlara çıksın.ama annem de haksız?
popsuyla dalga geçseniz ,poposunu mu koycaktı yüzünüze Çok enteresan bi şaka anlayışı
e mağdur olan benim.''ama annem de haksız?'' ne ya
Ya bir ilkokul çocuğuyla muhatabız yada konu sahibinin amacı eğlenmek sanırım
Arkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı
5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var
Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?