ne yazık ki gerçek =(kafa mı buluyorsunuz burdakılerle ha hah a cok komıkmıs!
Bende gözlük kullanıyorum. Gözlük camları pencere camı gibi değil . O camın kırılıp göze girmesi için ağır birşeyle ezilmesi gerekir ki cam ince değilmiş göz numarası bir hayli yüksekBence düşünmesi gerekirdi,benim kardeşim de gözlük kullanıyor ben hafif el şakaları yaparken bile dikkat ediyorum gözlüğüne gelmemesine.Çünkü camı göze girerse kör kalınabilir,bunun vicdan azabı çok ağır olur.Ama annen isteyerek yapmamış,daha doğrusu boşluğuna gelmiş,şaka yaparken gözlüğünün olduğunu ve riskleri düşünememiş .Kırılacak bir şey yok,ama laf arasında söylersin dikkat edin bakın gözlük gözümdeyken kırıldı diye.
canım ortası kırılır çerçeve veya uç kısmı girer,kırılmış sonuçta gözlük.Bende gözlük kullanıyorum. Gözlük camları pencere camı gibi değil . O camın kırılıp göze girmesi için ağır birşeyle ezilmesi gerekir ki cam ince değilmiş göz numarası bir hayli yüksek
dramatik bir olay yok ki ortada kimse senle dalga geçmiyor olay komik geldi sadece gözlüğün camının kırılması değilne yazık ki gerçek =(
bence çerçevesi kırılmıştırcanım ortası kırılır çerçeve veya uç kısmı girer,kırılmış sonuçta gözlük.
Arkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı
5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var
Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?
koptummpopsuyla dalga geçseniz ,poposunu mu koycaktı yüzünüzeÇok enteresan bi şaka anlayışı
neden? böyle bir şey yapacağı aklıma bile gelmedi ki.Annenizle dalga gecmeden once sizin gozlugunuzu cikarmaniz lazimdi...
ayakları 40 numaraDalga geçilecek gibi buyukmu ayakları? Kaç numara? Sizde kadini zayif yerinden yakamissiniz demek saka yaparken dikkat edin bir dahakine.
Anne senin ayakların neden bu kadar büyük?
Gözlüğünü daha iyi kirabilmek için.... Gibi bisey olmuş sanirsam....