Annemin ayaklarıyla dalga geçince annem gözlüğümü kırdı =(

cansu1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
67
13
31
Arkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı

5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var

Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?

Ay çok özür dilerim ama çok güldüm ne yalan söyleyeyim.
Anlık gelişmiş işte olay, aklına bile gelmemiştir gözlüğün kırılacağı.

Benim annem de gözlük kullanıyor, bu tip anlık şakalaşmalarla gözlüğünü az yamultmadım. Kullanmayan insanın aklına gelmiyor gözlük olduğu.

"bi çıkar şu gözlüğünü" tarzı bir şey demesi gerekmez miydi?

Sıkmayın canınızı olmuş bitmiş bir şey sonuçta.Tatilden dönünce bakarsınız bir çaresine.
Ama cidden değişik bir olay olmuş Bir dahaki şakalaşmanızda biraz daha dikkat edin :)

Annemin hiç sevmediğim bir huyu var huy dediğim sadece bana huy yani bana yapıyor..
Yanıbaşından geçerken hop bitane popoma vuruyor eliyle..
Hani böyle bir bebeği seversiniz ya pıt pıt poposuna vurursunuz severken..
23 yaşındayım annem bunu bana yapıyor yaa üni okuyorum farklı şehirdeyim eve gidincede benimde şımarasım geliyor haliyle
ya kucağına oturuyorum yada ayakta sarılırken bile pıt pıt popoma vuruyor.. nasıııııııııııılll gıcık oluyorum anlatamammm..

Ananeme şikayet ediyorumm senin anan böyle mi yapıyodu sana yaa elleme şu popomu diyom..
Ananemde anneme seslenip x ben sana böyle mi yapıyodum bıraksana kızanı (göçmeniz biz) diyor...

Neyse çok uzattım uzun lafın kısası annem sevgi gösterisi olduğu halde popoma dokunmasında bile gıcık kapıyosam
yüzüme ayağını dayasaaa hiç düşünemiyorumm bile...

Şiddet içeren şakalar boğuşmalar yüreğimi ağzıma getirir her zaman.
Çok geçmiş olsun, gözlerini Allah korumuş.
Şiddetin şakasına dahi Hayıırr!!!

Aaaaaaa biz onu kardeşime yapıyoruz Onun poposu dışa çıkık mesela çok hoşuma gidiyo geçerken pat diye vurmak Gerçi o da yirmi yaşında sinir oluyo çocuk ama annem,ben ve teyzemde alışkanlık olmuş hoooppp popoya bi şaplak .. Bazen yolda da sinir ediyorum onu vuruyım mı popona diye bööööyle kalıyo yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…