Annemin Ameliyatı İçin Dua Topluyorum Sende Destek Olmak İster Misin ?

500 aldım Rabbim kalıcı acil şifalar versin, inşallah cok basarılı gecer ameliyatı hayırlı mujdeli haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah Lna16

Kalan 32.000

Allahım annene acil şifalar versin inşallah ben 10.000 alıyorum dağıtacağım kendi arkadaşlarıma da
Ah benim güzel Esrammm
Allah razı olsun birtanem
Aminnn inşallah kuzumm Rabbim bekleyen herkese şifa versin, seninde sıkıntıların varsa gidersin Rabbim
Aminnnn

Rabbim acil şifalar versin ne okunacak acaba canım yardımcı olmak isterim

Necm süresinin 58. ayeti şifa için sevgi teyzemize okuyoruz abdestli okunması gerekiyor canım şimdiden ALLAH razı olsun

Eklentiler

• Screenshot_20220902-201021_Chrome.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 38
Amin inşallah canım benim
Allah razı olsun
penyez83 abla yazmış ama bende yazayım
Leyse lehâ min dûnillâhî kâşifetûn
Annemin ismi Sevgi
Annem beyin ameliyatına girecek o yüzden hayırlısı ile girip çıkması ve eski sağlığına kavuşması niyetiyle canım
Rabbim razı olsun en başta 1. sayfaya bakarsan bayaa detaylı yazdım

Tamamdır canım benim 1000 tane de ben alayım. Allahm tez vakitte eski sağlığına kavuştursun anneni. Rabbim herkesi imtihan ediyor senin anneninki de bu hastalık Allahin izniyle sağ salim çıksın ameliyattan. Rabbim seninde yardımcın olsun kardeşim sabret dua et. Biricik annen için keşke elimden daha fazlasını yapmak gelse
Tekrar çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Sevgi teyzem sabretsin tüm çektiği sıkıntıyı, acıyı Allah biliyor görüyor ona sığının selametle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…