- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Kv gelemeyelim dediği halde sen neden diretiyosun ki güzelim:) tabi ki anneni almadan git yap alışverişini içine sinsin..benim bi arkadaşımın oturma grubunu kv ve görümcesi seçmiş,zevksiz takoz bişey..zavallı kız yıllardır iç geçire geçire oturuyor o koltukların üzerine..sen de yıllarca öyle yaşamak istemiyorsun annen ve eşya alışverişini yan yana getirme..
Bence annenin bu tavrının farkında kv ve ailesi o yüzden gelmeyelim diyorlar. Annene haber vermeden git al gel.
Alışveriş yapmak keyifli bişeydır ya sanki annen sizin adınıza kendi güzel ve hayalindeki şeyleri almak istiyor gibi. Ablama yapmadı diyorsun ama belki ablan ile zevkleri birebir ortusuyordur. Zaten ablan ona hep danışarak hareket ettiyse sen fark etmemiş olabilirsin. Senin evin içinde sen ve nişanlı oturacak ve başkalarının değil sizin zevkiniz olmalı
Anneler buruk oluyor kızlarını evden gönderecekleri için, çok detaylı anlatmayın o da siz de üzülmemiş olursunuz
Annene detay verme o zaman, eşyaları seçtik diye git yanına seçtikten sonra. Benim ne seçtiğim eşyayı ne evimi düğünden 6 ay sonraya kadar annem de babam da görmedi. Farklı şehirdeydi evlendiğim evim. Annem ilk gördüğünde yüzündeki hayal kırıklığını görmen lazımdıama benim evi adlandıracak en son tabir yeni gelin evi hallice bir öğrenci evi yaptık. Düğün çok hızlı oldu ve herşeyin en uygununu aldık , kimseden yardım da olmayınca ortaya bu çıktı
Annenin maddi desteği olacak mı? Olmayacaksa nişanlımla bunu beğendik, biz oturcaz iyi niyetinle bunu yapıyorsun ama bunaltma beni diyebilirsin.
Genel şeylerde fikir alabilirsin ama kendi kararını ver yine de hemde annenin gönlü olmuş olur iletişiminiz kopmaz en azından canımHaklısın biraz bahsetmeyim içimde düşünüyüm , ama bazen hevesleniyorum ya da soruyorlar sen nasıl düşünüyorsun diye bende diyorum
Sanırım öyle birazBi evlilik yaşayıp ayrıldım yıllarrrr oldu.ozamanlar düğünüme yakın benim annemde bana çok ters kötü davranmıştı çok kırmıştı beni nedendir bilmem.oysa çok düşkündür bana.evlenmemizi yediremiyorlar nedir
PekiGenel şeylerde fikir alabilirsin ama kendi kararını ver yine de hemde annenin gönlü olmuş olur iletişiminiz kopmaz en azından canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?