Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Annemim yumurtalıklarını rahmini aldılar, Amelıyatta idrar torbasını da dikmişler..

berna8735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
284
0
annem amelıyattn 1 hafta sonra idrarını tutamaz oldu meger odrar torbasını delmısler sımdı sondayla dolasıo.. bu konuyla ılgılı bılgısı olan varmı.. cok üzülüyorum

Çok üzüldüm canım Allah yardım etsin kısa zamanda inşallah sağlığına kavuşur bu konu hakkında bilgim yok malesef

teskker ededirm. doktorla devmlı ırtıbat halındeyız zaten sondayla dolasıyo evde. insallh bir bilgisi olan çıkar. nettede bununla ilgili pek birşey bulamadım :KK43:

çok geçmiş olsun canım aynı şey bizim başımıza geldi.annemin rahim yumurtalık alınırken idrar torbası delindi doktor hatası annem ameliyattan sonra idrarını tutamayınca anladık 6 ay öyle sondayla gezdi asla abdest tutamadı.aradan 6 ay geçmesini beklediler 2.ameliyat için annem idrar torbasınıda diktirdi yani dikkatsiz doktor yüzünden annem tekrar çok zor bir ameliyat geçirdi.çok şükür ondan sonra rahatladı.
malesef sizin annenizede ameliyat gerekiyor sanırım:KK43:

çok geçmiş olsun canım aynı şey bizim başımıza geldi.annemin rahim yumurtalık alınırken idrar torbası delindi doktor hatası annem ameliyattan sonra idrarını tutamayınca anladık 6 ay öyle sondayla gezdi asla abdest tutamadı.aradan 6 ay geçmesini beklediler 2.ameliyat için annem idrar torbasınıda diktirdi yani dikkatsiz doktor yüzünden annem tekrar çok zor bir ameliyat geçirdi.çok şükür ondan sonra rahatladı.
malesef sizin annenizede ameliyat gerekiyor sanırım:KK43:

bılen bırınn cıkmasına cok sevındım bilgilerin için teskkr ederım 6 ay cook uzun bır süre. suan ipın cürümesini beklıyorlar. persembe kontrolu var. bakalım nedıcekler tekrr yazıcam buraya.

bugun gttık hastaneye alttan tekrar baktılar mesanede iltihaplanma varmış 3 ay sondayla dolascakmıs ondan sonra ya alttn yada üsten ameliyat olcakmış moralım cok bozuk ya annem devamlı aglıyor. 3 ay sondayla dolasmak cook zor. allh daha büyük dert vermesın. bilgisi olanların cevaplarını beklıyorumm lütfen

X