Annemi mutlu edemiyorum 😔

Çöp kutususunuz annenizin. İçindeki tüm kötülükleri size atıyor. Sonra başkalarına karşı sevgi dolu oluyor. Çünkü tüm negatif enerjiyi size boşaltıyor.

Bunu sadece size yapıyor kardeşine,yeğenine kendi tarafına yapmıyor.Esine çocuğuna yani eşinin tarafına siz komple onun gözünde karşı köysünüz ,öteki tarafsınız.Elestirmek ,hakaret etmek , küçük görmek size yapılması uygun ama kendi tarafına bir laf edin canınıza okur.
Bunu kabul edin mesafe koyun ......

Benzer şeyleri annem de yapar. Başak burcu mu? He de geç önemseme

Size üzüldüm eşinizin yanında sizi ne hale sokmuş.bence onu memnun etmeyi bırakın napsaniz da size hep böyle davranacak.gerekirse tek başınıza görüşün eşinizle aynı ortama sokmayın.sebebini sorarsa da anlatın birakin üzülsün kirilsin.baskalarina sevgisi varken size böyle davranıyorsa uzulmeyi hakediyor

Annenize mesafe koyun. Hem kendiniz için hem eşiniz için. Eşiniz bir susar iki susarsusar. Ve üstelik bunu sinirle öfkeyle açıklamaya çalışmışsınız fakat kendi tarafına karşı gayet saygılıymış. Bu sinirden öfkeden değil.Karşısında susan cevap vermeyen birileri olduğu için annemiz buna alışmış bunu kendine hak bilmiş o yüzden yapıyor. Ama eşiniz bugün susar ama yarın bir laf daha edilirse bir cevap verir. Şöyle düşünün kk'nin aynı şafı size deseydi nolurdu.

annem piknikte kulağıma çok kilo almış bilmem neye dönmüşsün dedi ben üzülünce senin iyiliğimi için dedim işte o an beri düşünüyorum.
Kendisi mutsuz sizinde mi moodunuzu düşürmeye çalışıyor acaba. Birdaha beni böyle kötü eleştir,kalbimi kır yüzüne bakmam de net konuş.
annem birden boğazında kalsın ölsün kurtulursun dedi şok olduk
aaaa ama bu resmen kötü kalplilik annenizi ciddi bir şekilde uyarmanın vakti gelmiş burnu sürtsün biraz. Bunu kv yapsa ağzına s.çarız anneniz yaptı diye alttan almayın özür dilesin eşinizden. Ben olsam bunun için özür dilemezsen birdaha konuşmam senle derim harbidende konuşmam.

Bazı insanlar huysuz ve fesat olurlar anneniz de öyle.
Bence sizin evliliğinizi kıskanıyor içten içe kendi ömrünü babanız ile heba etmiş görüyor kendisi yaşamadı diye sizden çıkartıyor acısını bazı insanlar öyledir.

Annenize yaranamazsınız. Ben görüşmeyi azaltırdım. Her ne kadar işe yaramayacak olsa da onu uyarırdım.

Bunun bir tık yumuşağı evde var. Her şeyi eleştirir, memnuniyetsiz, beğenmez, patavatsız, her şeye karışır, pişmandır, ruhsuzdur... Dışarıdakiler bunu sessiz, sakin, saygılı, edepli vs bulur. Evde canavar ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…