- 17 Mart 2024
- 92
- -60
- 29
-
- Konu Sahibi zorhayaller
Uzak duracaksınız ailenizden de uzak tutacaksınız bu yastan sonra düzelmezAnnem geçen hafta bize geldi babam araba süremiyor diye çok şikayet ederdi bende eşime söyledim bizi pikniğe götürsün değişiklik olsun diye ama annem piknikte kulağıma çok kilo almış bilmem neye dönmüşsün dedi ben üzülünce senin iyiliğimi için dedim işte o an beri düşünüyorum. Mutlu olsun diye uğraştığım insan niye bunu düşünür ki sonra annemin hep böyle olduğunu farkettim evde sıkılıyorum diye şikayet ediyor yemeğe çıkarınca siz evde hiç durmuyorsunuz paranız çok galiba diyor. Çiçekleri çok seviyorum balkonu çiçekler aldımki annem gelince kahve içeriz vs diye eşimin yanında ev dolmuş bu ne diyor yediklerinin hiçbirini beğenmiyor baba tarafını çekiştirmek istiyor ama artık bunları yüzlerce kez dinledim babannem öleli 10 yıl oldu önüne baksın istiyorum yok hep şikayet mutsuzluk ve en kötüsü küçüklüğümden beri babama çok hakaret eder bağırır babamda Altan alır. Eşimede bize davrandığı gibi davranmaya başladı işin kötüsüEşim enerji içeceği almış dedim zararlı içme oda birşey olmaz dedi . annem birden boğazında kalsın ölsün kurtulursun dedi şok olduk Ama bunu sadece bize yaşatıyor kendi tarafında kardeşine yiğenine sevgi dolu güler onlarla gezerken hiç şikayet etmez kafam karışık çok bunalıyorum çözüm bulamıyorum.
annem birden boğazında kalsın ölsün kurtulursun dedi şok
Diğerleri neyse de en çok buna üzüldüm eşiniz adına. Sırf anne diye sizi mutsuz eden insanla sık sık görüşmek zorunda değilsiniz. Olabildiğince mesafe koyun. Kısa görüşmelerde de katlanırsınız yapacak bir şey yok, bu saatten sonra huyu değişmez. Ayrıca inanın bu tipte insan çok var, sadece annenize özgü değil bu davranışlar maalesef ki.annem birden boğazında kalsın ölsün kurtulursun dedi şok olduk
Birşey demedi huyunu bildiği için Allah sana kolaylık versin diyor bana
Eşiniz ne dedi peki?
Ölsün diye değil anlık öfkesi var birden diyor ağzından çıkanı duymuyor o enerji içeçekleri zararlıyaKocanıza ölsün mü dedi?
Kocanız eve almasa annenizi yeri. Bu ne biçim üslup?
Çekilecek çile değil, yakında kocanız patlar benden demesi.
Anlık öfke falanla açıklanamaz. Bana biri şunu dese bir daha görüşmem.Ölsün diye değil anlık öfkesi var birden diyor ağzından çıkanı duymuyor o enerji içeçekleri zararlıya
Ya Allah razı olsun, maşallah.Birşey demedi huyunu bildiği için Allah sana kolaylık versin diyor bana
Kendi ailene odaklanacak, onun annesi olmadığını kabulleneceksin. Bazı insanlar böyle malesef. Elinden gelen evlatlık vazifeni yap yeter.Annem geçen hafta bize geldi babam araba süremiyor diye çok şikayet ederdi bende eşime söyledim bizi pikniğe götürsün değişiklik olsun diye ama annem piknikte kulağıma çok kilo almış bilmem neye dönmüşsün dedi ben üzülünce senin iyiliğimi için dedim işte o an beri düşünüyorum. Mutlu olsun diye uğraştığım insan niye bunu düşünür ki sonra annemin hep böyle olduğunu farkettim evde sıkılıyorum diye şikayet ediyor yemeğe çıkarınca siz evde hiç durmuyorsunuz paranız çok galiba diyor. Çiçekleri çok seviyorum balkonu çiçekler aldımki annem gelince kahve içeriz vs diye eşimin yanında ev dolmuş bu ne diyor yediklerinin hiçbirini beğenmiyor baba tarafını çekiştirmek istiyor ama artık bunları yüzlerce kez dinledim babannem öleli 10 yıl oldu önüne baksın istiyorum yok hep şikayet mutsuzluk ve en kötüsü küçüklüğümden beri babama çok hakaret eder bağırır babamda Altan alır. Eşimede bize davrandığı gibi davranmaya başladı işin kötüsüEşim enerji içeceği almış dedim zararlı içme oda birşey olmaz dedi . annem birden boğazında kalsın ölsün kurtulursun dedi şok olduk Ama bunu sadece bize yaşatıyor kendi tarafında kardeşine yiğenine sevgi dolu güler onlarla gezerken hiç şikayet etmez kafam karışık çok bunalıyorum çözüm bulamıyorum.
Ailenizle mesafe koymanız gerekiyor. Duygusal davrandığınız her şeyde maalesef üzülecek ve değer görmeyeceksiniz. Birçok ailede vardır bu durum. İlgilenen çocuklar değersiz olur ama hiç ilgilenmeyen, uzak duran çocuklar veya kardeşler değerli ve kaybetmekten korkulur. Biliyorum zor ama bunu değiştiremezsiniz sadece mesafe koyarak kendinizi ve eşinizi koruyabilirsiniz.Annem geçen hafta bize geldi babam araba süremiyor diye çok şikayet ederdi bende eşime söyledim bizi pikniğe götürsün değişiklik olsun diye ama annem piknikte kulağıma çok kilo almış bilmem neye dönmüşsün dedi ben üzülünce senin iyiliğimi için dedim işte o an beri düşünüyorum. Mutlu olsun diye uğraştığım insan niye bunu düşünür ki sonra annemin hep böyle olduğunu farkettim evde sıkılıyorum diye şikayet ediyor yemeğe çıkarınca siz evde hiç durmuyorsunuz paranız çok galiba diyor. Çiçekleri çok seviyorum balkonu çiçekler aldımki annem gelince kahve içeriz vs diye eşimin yanında ev dolmuş bu ne diyor yediklerinin hiçbirini beğenmiyor baba tarafını çekiştirmek istiyor ama artık bunları yüzlerce kez dinledim babannem öleli 10 yıl oldu önüne baksın istiyorum yok hep şikayet mutsuzluk ve en kötüsü küçüklüğümden beri babama çok hakaret eder bağırır babamda Altan alır. Eşimede bize davrandığı gibi davranmaya başladı işin kötüsüEşim enerji içeceği almış dedim zararlı içme oda birşey olmaz dedi . annem birden boğazında kalsın ölsün kurtulursun dedi şok olduk Ama bunu sadece bize yaşatıyor kendi tarafında kardeşine yiğenine sevgi dolu güler onlarla gezerken hiç şikayet etmez kafam karışık çok bunalıyorum çözüm bulamıyorum.