Annemi kullanıyor resmen.

Annem hasta çocuklarla yeterince ilgilenemiyor filan diye siz mi konuşsanız acaba.
İzin vermiyor ki annem suz karismayin diyor küsüyor disariya cok yumusak ama bize kati kurallari var ben evlendim ama ben bile gecemiyorum o kurallari...

4yildir ayni apartmanda yasiyorum.bir kere komsudan kucuk bir sogan istedim.sizin komsu keske keki sizde yapiverseymis.Nefret ederim boyle unsanin tepesine cikan tiplerden.

Çok kolay yumuırtamız yok un kalmamış ...ay canım bugun dışarı çıkıcam ya da temizlik yapcam çocukları alamam bu kadar basittir mesafeyi koymak yoksa sonu kötü olur..

annenizle konuşun vermesin hiçbir şey
yok desin
vermek zorunda değil ki
ya da keki bende yap oldu olacak deyin gülün artık onu da anlamazsa ...

2 seneye yakın evlıyım.esımın usttekı teyzesıne bıle 2 kere cıkmısımdır.kaldı ki komşuluk.hıc ısım olmaz...

yok yani böyle manyak komşu orneklerı okuyunca yaşasın yabani yaşam dıyorum

merak ettim bu konuyu
ne yaptınız konuştunuz mu inşallah konuşmuşsunuzdur..

küserse küssün iyi yapmışsartöknım
ezdirme anneni iyi niyetli bulmuş hasbam
ne konuştun merak ettim
neler dedin... bende tecrübe kazanayım biraz..
Ya o malzeme işini nasıl söyleyecegini bilemedim onu söylemedim.Bak x abla annem artık yaşlandı öğlen arada uyumak dinlenmek istiyor,evde bir tv var çocukların zevkiyle anneminki uymuyor ,annem çocukları çok sevdigi için söyleyemiyor ben söyliyim istedim ben varken gelsinler ama annem varken az yollamaya calış çocuklari dedim.

iyi olmuş ona çocuk onların çocuğu
annen inşallah sen gittikten sonra kadının gönlünü alıp aynı şeye döndürmez herşeyi
küslüğü sevmeyen biri belli.. dedikodunuzu yaparsa da kendi bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…