Annemi kullanıyor resmen.

Bugün akşsm kahve içmeye çağırıp konuşmaya çalışacağım.Benim annem de sizinki gibi,elinde ne varsa verir,sadece biraz ince düşünsün yeter.Yani yaptıgı kekten 2 dilim getirse belki böyle düşünmeyecektik

hahah getirmedi mi

Aslında ben anneme kiziyorum biz oradayken kadin anneme ters davranmis annemde bakmayacam dedi kahve icmeye gitti gelince de yazik kadina diyor garip bakalim garibe hele dısarda pizzalar iskenderler yaz tatilleri sömestr tatilleri...
Biz bir kere bile lokantaya gitmedik tabi tatilede..
BOyleleri konusmadan anlamiyor pek zor isin...)

Çocukları sürekli bırakıyor ve keyfine bakıyorsa evet bu konuda haklısınız.Lakin eşinin düşük maaşlı olduğunu ve durumunun olmadığını biliyorsanız 3-5 yumurtanın 1kg unun lafı yapılmamalı diye düşünüyorum.Çocukların canı çekmiştir ve gerçekten evde malzeme olmayabilir.Getirse incelik olurdu lakin bu kezde bizim verdiklerimizle bize kek yapıp getiriyor olabilirdi.Belkide mahçubiyetten getirmedi bilemiyoruz.

Bilmiyorumki hiç canım ya hayır bize dese bakın çocuklar birkaç saat sizdr kalsın,bakarız yani ama 10 dk diyip 4-5 saat gelmeyince ben deliriyorum
4-5 saatmi insanlar bir tuhaf olmuş yani tamam bende bırakıyorum ama Ayyy ileyok daha bırakamıycam galiba

saka yapmistim zaten:)
Biliyorum canım bende şaka yaptım ama komşumla konuşucam böle rahatsızlık vermek istemem gerçi benim komşumun hikayesi var ondan benim kızı çok seviyor ilk evliliğinden bi kızı var ikinci kocası görüştürtmüyor oda benim kızı seviyor offf

anneniz müsait deilim dicek..birşey istediğinde üstüste kalmamış yok falan deyin yoluna girer...

Açık olmak her zaman iyidir. Annenizle bastan konuşmuşlardır sanırım bakım ücretini, keşke az bulduysa kabul etmeseymiş anneniz. Böyle arkadan konuşmak çok hoş olmuyor, sonuçta ortada bir anlaşma var.

Annemin sorunu o..Ben anneme yapilana kiziyorum,annem de istememis basta ama saf iste garibim...Tavrimi yuzune belli ederim ama izin vermez annem...

Bizde komsularmzla alip veririz biseyler..Ama herkes de sınırı bilmeli..Siz gercekten yok diye istiyosunuz ama konu sahibinin komsusu ole degil belli bizim kimsenin arkasndan konusmak gibi niyetimiz yok ama herkes haddini bilmeli..Komsu komsusuny sevmeli ezmemeli saf diye ...

Bu dediginize ben de katılıyorum elbette. Hatta sadece komşu değil hiç kimseyi ezmemeli sırf iyi niyetli diye. Bu yüzden istemediğimiz şeye Hayır demeyi bilmeliyiz. Malesef bu konuda ben de çok dertliyim.

Konu sahibinin çok ilginç zaten bana kek yap senin kekin çok güzel oluyor filan dese daha kabul edilebilir, kaldı ki bazen ben de arkadaşlarımdan ya da komşularımdan onlara has şeyleri yapmalarını istiyorum ama malzemelerimi de götürüyorum elbette.
Ama malesef bazı insanlar o ufak tefek şeylerden kar elde etmenin peşinde, çok acınası.

Aynenn öyle..Bu insanlar bitmiyor söyluyorsun anlamiyor..Annem hic söyleyemez..Ben ona aciyorum cok kullanir herkws onu

Üzüldüm annenize kırmamak için kırılmış. Uyarın bari sağlığım artık yetmiyor bir bakıcı bakın filan desin.
Diyemez ki ah dese kendi kuzenm de baktirdi aglamis durumum yok demis ama bu sene 30 milyarlik mobilya almis annem hasta ve zor durumda diye kullaniyirlar onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…