Bugün akşsm kahve içmeye çağırıp konuşmaya çalışacağım.Benim annem de sizinki gibi,elinde ne varsa verir,sadece biraz ince düşünsün yeter.Yani yaptıgı kekten 2 dilim getirse belki böyle düşünmeyecektikBizim komsuda bunsizinnzeri...Annem rahatsiz oluyor ama bisey demiyor,bize de söyletmiyor..Oraya gittim mi cıldırıyorum...Benim ailemin maddi durumu cok kötü mesela zor yiyecek aliyolar,bu kadinda cocuklarini coj dusuk fiyatla baktiriyor anneme calistigi icin;hemde yiyeceklerini almiyor...Annemde evde iyi bisey olsun hemen onlara verir halbuki benim kardeslerim cogu seyden mahrum...Bide isten gelip abla oglana sunu yedirmissin sevmis yine istiyo;yok ekmek ver;yok sunu ver bunu ver ..Sizi cook iyi anliyorum böyle yuzsuzleri de iyi biliyorum konusun evlenmeden konusun annenizi savunun...
hahah getirmedi miBugün akşsm kahve içmeye çağırıp konuşmaya çalışacağım.Benim annem de sizinki gibi,elinde ne varsa verir,sadece biraz ince düşünsün yeter.Yani yaptıgı kekten 2 dilim getirse belki böyle düşünmeyecektik
Aslında ben anneme kiziyorum biz oradayken kadin anneme ters davranmis annemde bakmayacam dedi kahve icmeye gitti gelince de yazik kadina diyor garip bakalim garibe hele dısarda pizzalar iskenderler yaz tatilleri sömestr tatilleri...Bugün akşsm kahve içmeye çağırıp konuşmaya çalışacağım.Benim annem de sizinki gibi,elinde ne varsa verir,sadece biraz ince düşünsün yeter.Yani yaptıgı kekten 2 dilim getirse belki böyle düşünmeyecektik
Hayır canım değilim çok şüküryoksa o yan komsu sen misin?:)
saka yapmistim zaten:)H
Hayır canım değilim çok şükür
4-5 saatmi insanlar bir tuhaf olmuş yani tamam bende bırakıyorum amaBilmiyorumki hiç canım ya hayır bize dese bakın çocuklar birkaç saat sizdr kalsın,bakarız yani ama 10 dk diyip 4-5 saat gelmeyince ben deliriyorum
Biliyorum canım bende şaka yaptım ama komşumla konuşucam böle rahatsızlık vermek istemem gerçi benim komşumun hikayesi var ondan benim kızı çok seviyor ilk evliliğinden bi kızı var ikinci kocası görüştürtmüyor oda benim kızı seviyor offfsaka yapmistim zaten:)
Açık olmak her zaman iyidir. Annenizle bastan konuşmuşlardır sanırım bakım ücretini, keşke az bulduysa kabul etmeseymiş anneniz. Böyle arkadan konuşmak çok hoş olmuyor, sonuçta ortada bir anlaşma var.Bizim komsuda bunun benzeri...Annem rahatsiz oluyor ama bisey demiyor,bize de söyletmiyor..Oraya gittim mi cıldırıyorum...Benim ailemin maddi durumu cok kötü mesela zor yiyecek aliyolar,bu kadinda cocuklarini coj dusuk fiyatla baktiriyor anneme calistigi icin;hemde yiyeceklerini almiyor...Annemde evde iyi bisey olsun hemen onlara verir halbuki benim kardeslerim cogu seyden mahrum...Bide isten gelip abla oglana sunu yedirmissin sevmis yine istiyo;yok ekmek ver;yok sunu ver bunu ver ..Sizi cook iyi anliyorum böyle yuzsuzleri de iyi biliyorum konusun evlenmeden konusun annenizi savunun...
Annemin sorunu o..Ben anneme yapilana kiziyorum,annem de istememis basta ama saf iste garibim...Tavrimi yuzune belli ederim ama izin vermez annem...Açık olmak her zaman iyidir. Annenizle bastan konuşmuşlardır sanırım bakım ücretini, keşke az bulduysa kabul etmeseymiş anneniz. Böyle arkadan konuşmak çok hoş olmuyor, sonuçta ortada bir anlaşma var.
çok var böyleleri valla tatlımBöylesinide ilk defa duydum :)
Bizde komsularmzla alip veririz biseyler..Ama herkes de sınırı bilmeli..Siz gercekten yok diye istiyosunuz ama konu sahibinin komsusu ole degil belli bizim kimsenin arkasndan konusmak gibi niyetimiz yok ama herkes haddini bilmeli..Komsu komsusuny sevmeli ezmemeli saf diye ...Ay yorumları okudum kendimi kötü hissettim. 4 yaşında oğlum, 1 yaşında kızım var. Oğluma 2 yıl alt komşum baktı(çalışıyorum ve tabi ki ücretini ödedim) aralarında çok özel bir bağ var, torunum diye severler. Çoğu zaman dışarı çıkarken kapılarından geçerken açarlar çocukları özledik ne yapıyorlar diye. Mesela bankaya markete filan gittiğimi söylersem hava da biraz bozuksa çocukları nereye götürüyorsun kalsınlar evdeyiz filan derler. Oğlum zaten dünden razı onlarda kalmaya, ara ara özledim diye ziyarete gider eline bikaç oyuncak alıp.
Dün de oğlum kurabiye istedi, sirkemiz kalmamış dışarıda yağmur çok, ikna etmeye çalıştım başka şey için, zaten çok nadir yemek için bir şey ister kıramadım istedim komşumuzdan bir fincan. Kısır sevdiğimi bilir, ne zaman yapsa kendisi gönderir, ben de bir şey yapınca mutlaka götürürüm. Insanlar yüzüne canım cicim olup arkadan rahatsızlıklarını söylüyorlarsa bu hiç bir adaba uymaz bence. Şimdi bende de soru işaretleri oluştu ve çok üzüldüm sabah sabah, ya benim hakkımda da böyle düşünülüyorsa diye.
Bu dediginize ben de katılıyorum elbette. Hatta sadece komşu değil hiç kimseyi ezmemeli sırf iyi niyetli diye. Bu yüzden istemediğimiz şeye Hayır demeyi bilmeliyiz. Malesef bu konuda ben de çok dertliyim.Bizde komsularmzla alip veririz biseyler..Ama herkes de sınırı bilmeli..Siz gercekten yok diye istiyosunuz ama konu sahibinin komsusu ole degil belli bizim kimsenin arkasndan konusmak gibi niyetimiz yok ama herkes haddini bilmeli..Komsu komsusuny sevmeli ezmemeli saf diye ...
Konu sahibinin çok ilginç zaten bana kek yap senin kekin çok güzel oluyor filan dese daha kabul edilebilir, kaldı ki bazen ben de arkadaşlarımdan ya da komşularımdan onlara has şeyleri yapmalarını istiyorum ama malzemelerimi de götürüyorum elbette.Bizde komsularmzla alip veririz biseyler..Ama herkes de sınırı bilmeli..Siz gercekten yok diye istiyosunuz ama konu sahibinin komsusu ole degil belli bizim kimsenin arkasndan konusmak gibi niyetimiz yok ama herkes haddini bilmeli..Komsu komsusuny sevmeli ezmemeli saf diye ...
Üzüldüm annenize kırmamak için kırılmış. Uyarın bari sağlığım artık yetmiyor bir bakıcı bakın filan desin.Annemin sorunu o..Ben anneme yapilana kiziyorum,annem de istememis basta ama saf iste garibim...Tavrimi yuzune belli ederim ama izin vermez annem...
Aynenn öyle..Bu insanlar bitmiyor söyluyorsun anlamiyor..Annem hic söyleyemez..Ben ona aciyorum cok kullanir herkws onuKonu sahibinin çok ilginç zaten bana kek yap senin kekin çok güzel oluyor filan dese daha kabul edilebilir, kaldı ki bazen ben de arkadaşlarımdan ya da komşularımdan onlara has şeyleri yapmalarını istiyorum ama malzemelerimi de götürüyorum elbette.
Ama malesef bazı insanlar o ufak tefek şeylerden kar elde etmenin peşinde, çok acınası.
Diyemez ki ah dese kendi kuzenm de baktirdi aglamis durumum yok demis ama bu sene 30 milyarlik mobilya almis annem hasta ve zor durumda diye kullaniyirlar onu..Üzüldüm annenize kırmamak için kırılmış. Uyarın bari sağlığım artık yetmiyor bir bakıcı bakın filan desin.