Annemi kullanıyor resmen.

o komşu kapıyı çaldığında anneniz açmasın kapıyı.herhalde 2-3 defa aynı şeyi yaparsanız komşuda kendiliğinden anlar ve bu durumda ne siz nede anneniz yüz göz olmak zorunda kalmazsınız.

Hergün sigara vs alıyor ama simdi ben desem çok şey istiyordun beni kötü yapacak biliyorum.Geçen gün peynir istedi sabah,kalmamış canım dedim,aa tatil günü peynir olmaz mı dedi şok oldum..:)

hahahaha ay koptum arsız bu ya yüzsüz
ama var böyleleri birşey varmı diye sorar aaa diye şaşırır bide ayıplar yüzsüzlük ortak özelliği sanırım
deseydin sağolasın durmadan birşeyler istiyorsun kalmıyor malum

Vardı da az vardı gece yerim falan diye dedim,biraz nasi
desem ağzı laf yapıyor ben de simdi söylersem anneme falan laf ederse birbirimize gireriz diye korkuyorum.

çüş ne arsız utanmaz insanlar var ya ben yoğurdumu kendim mayalarım valla komşudan mayalık yoğurt istemeye utanıyorum , yüz vermeyin ya hadi gerçekten mağdur olsalar neyse sinir oldum öylelerine kapı açılmamalı.

Vardı da az vardı gece yerim falan diye dedim,biraz nasi
desem ağzı laf yapıyor ben de simdi söylersem anneme falan laf ederse birbirimize gireriz diye korkuyorum.
anladum tatlım olsada yok diyeceksin tabi babasının malı gibi ohhh ne güzel ya gitsin markete alsın
annen niye bu kadar tevazü gösteriyor ?

anladum tatlım olsada yok diyeceksin tabi babasının malı gibi ohhh ne güzel ya gitsin markete alsın
annen niye bu kadar tevazü gösteriyor ?
Durumu kötü diyor annemin genel bir hali bu hayır diyemez.küçükkken de komşuların çocuklarını eve toplardım o zaman da hayır demiyordu.

annen çok iyi biri belli ama o da bundan memnun mu aic eğer hiç of bile demiyorsa içinde maşallah peygamber gibi kadın
Öyle durumda bırakıyorki çocuklara ben de kızamıyorum annem kimseye kızamıyor.Anahtarı almadan gittiği için çocuklar dışarıda kalıyor e çalışmayan annem var yani bize grliyorlar,çocukları sokakta bırakamayacağımıza göre,mecburen alıyoruz.her seferinde diyoruz bak biz olmasak kocanın işi çıkss dışarıya çıksa nolcsk? Neymiş dışarda pet şise parçsı varmış onla açarmış.Anlattıkca keçilerimi kaçıriyorum valla:)

cocuklara üzülüyorum yazık böyle ebeveynlerden eğitim alan çocuklar gelecekte de daima sorumsuz olacaklar

Bizimde alt komşu öyleydi yağ un tuz patates soğan biber domates sabahları çocukların yumurtası akşamları makarnası yanına yoğurdu yıkamaya deterjanı...
Birde bu az geldi diyip biraz daha isterlerdi
Çocuklara yok dedik ama işte durumları olsa böyle yapmazlar diye de kıyamadık. En son taşındılar tamamen kurtulduk

Valla anlattıkça ben stres oldum. Sanki ben yaşıyormuşum gibi. Valla annenizi düşünerek hareket etmeniz lazım. Onla yüz göz olacak olan o. Vallahi zor

Ben olsam derdim 4saatir nerdesin hani 10dk ydi isin? Aa olurmu oyle sey ya resmen sizi kullaniyo musade etmeyin mesafe koyun gorusmeyin

Siz annenizi kullanılıyor olarak görüyorsunuz belki anneniz iyilik yada komşu arasında lafı olmaz olarak görüyor. Anneniz in şikayeti yoksa bişey demeyin bence.

O çocukların sizin evde başına bir şey gelse!Kadın şikayetçi olmasa dahi devlet bırakmıyor,yandınız.Ben çocuğumu bırakamam kusura bakmayın sizin için söylemiyorum,konu sahibi.Belki komşum iyi kocası sapık belki şizofren yada şiddete meyilli?Bırakanlardada ne cesaret?Ben mi çok ince düşünüyorum anlamadım.

Para niye istiyor?Anlamadım

yoksa o yan komsu sen misin?:)

o zaman açıkça söyleyeceksin böyleleri ancak bundan anlar yoksa işi yüzsüzlüğe vurur ki vurmuş zaten. kek yapmasın bi zahmet unu kabartma tozunu yumurtayı senden isteyecekse, çocuklara da arada bi zor durumda kalınca bırakılır da her gün bırakılmaz dadı gibi.

Bence annen çocuklara bakamayacağını söylesin.
Ne bileyim kapıyı her çaldığında işim var ya da tam çıkıyordum ben de falan desin.
Ama yüzsüzse anlamaz tabi.

ayy annemın komsusu boyleydı.
bıraz durumları yoktu.
annemde yardım etmıs.
tabı alışmış bunlar, cocugun sütü yok,
lımon yok,ilaç yok.
ekmek parası yok.
kudurdum resmen .en son taksiye atlamış kapıdan bağırıyor para ver dıye.kopma noktam oldu.
annemıde sehır dışına getrıdk.
bısey farketmedı burdada kımse kimseyle konuşmuyormuş,apartmanda.
neyse yandakı teyzeye slm verdı,üstekıne slm verdı muhabbet ettı,
diğer gun yemın edıyorum diğer gun yaprak getırmıs saralım,mantı getırmıs yapalım.
2 gun sonrada yaslı tabı belım agrıyo evimi çektir demez mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…