• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem'i Kaybettim Anlayışsız insanların içinde Kaldım:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınız sağolsun... Sabırlar diliyorum size. Annesizlik acısı çok zor. Zaman da unutturmaz bu acıyı , ama alışmayı öğretiyor..
Anneniz hep yanınızda. Ben kaybımın üzerinden 9 sene geçse bile hala konuşurum annemle.. Zaman zaman hissederim kalbimi ısıtır. Bilirim o beni görüyor. Başardığım her şey için benimle gurur duyuyor..
Siz artık bir annesiniz. Her şeyden önce yavrunuz için sabırlı olmanız ve dimdik durmanız gerekiyor. Sizi üzenlere tıkayın kulaklarınız. Siz üzüldükçe yavrunuz da üzülür.. Siz ağlarsanız o bunu hisseder..
Şunu da bilin lütfen. Benim çocukluğum esnasında annem kanser tedavisi görüyordu. Senelerde hastanede onun yanındaydım. Kemoterapi, radyoterapi daha nice niceleri.. Kanserli insandan kaçılmaz. Ne size ne yavrunuza bir zararı yok. Duymayın bile bu cahilce cümleleri !
Ben size yavrunuz ve ailenizle musmutlu bir hayat diliyorum. Ve inanıyorum ki bu haliniz, yavrunuzu kucağınıza aldığınız an dinecek. Siz çok ama çok güçlü bir anne olacaksınız :34:

Başınız sağ olsun umarım bebeğiniz sağlıklı doğarda size teselli olur..Kendinizide mutsuz etmeyin bebek hisseder çünkü herşey bizler için sizde evladınıza sarılırsınız acınız hafifler.. :(

Başınız sağolsun... Sabırlar diliyorum size. Annesizlik acısı çok zor. Zaman da unutturmaz bu acıyı , ama alışmayı öğretiyor..
Anneniz hep yanınızda. Ben kaybımın üzerinden 9 sene geçse bile hala konuşurum annemle.. Zaman zaman hissederim kalbimi ısıtır. Bilirim o beni görüyor. Başardığım her şey için benimle gurur duyuyor..
Siz artık bir annesiniz. Her şeyden önce yavrunuz için sabırlı olmanız ve dimdik durmanız gerekiyor. Sizi üzenlere tıkayın kulaklarınız. Siz üzüldükçe yavrunuz da üzülür.. Siz ağlarsanız o bunu hisseder..
Şunu da bilin lütfen. Benim çocukluğum esnasında annem kanser tedavisi görüyordu. Senelerde hastanede onun yanındaydım. Kemoterapi, radyoterapi daha nice niceleri.. Kanserli insandan kaçılmaz. Ne size ne yavrunuza bir zararı yok. Duymayın bile bu cahilce cümleleri !
Ben size yavrunuz ve ailenizle musmutlu bir hayat diliyorum. Ve inanıyorum ki bu haliniz, yavrunuzu kucağınıza aldığınız an dinecek. Siz çok ama çok güçlü bir anne olacaksınız :34:

Sizinde başınız sağolsun..
İnş dediğiniz gibi bi anne olabilirim
Annem gibi bi Anne olabilirim çünkü annem yokken
neyi ne kadar doğru yapabilirim bilmiyorum
Hayattayken ben ona sormadan hiç birşey yapmazdım o benim için çok büyük bi destek
Şu anda her zamankinden çok ihtiyacım var ona bebeğimi kucağıma aldığımda büyütürken
sormam öğrenmem gereken çok şey olucak anneme nasıl sorucam ben onları nasıl yapıcam bilemiyorum :'(

Öncelikle başın sağolsun. Eşine ve ailesine bir bebeği annesinden daha fazla kimsenin düşünemeyeceğini hatırlatmanı öneririm...

Son düzenleme:
Allah anneciğine rahmet etsin, taksiratını affedip cennetine koysun inş.

bebişine de analı babalı huzurlu sağlıklı ömür versin

ben de 4 buçuk aylık hamileyim gözlerim doldu okuyunca. Çok zor bi hamilelik geçiriyorum annem hep yanımda. Onların yerini kimse tutmaz değil mi?:14:

bebeğinle beraber sağlıklı bi ömür diliyorum sana

Ne kadar çok var bu kıyamet habercilerinden... Zevk alıyorlar resmen yaa...

Annemle babam ilk kez uzun yola tatile gideceklerdi ,ben çalıştığım için gidemedim. Yolları da bilmiyorlardı acaba ne yaptılar, nasıllar diye kendi kendime düşünürken amcam bize geldi ve başladı anlatmaya... Bilmemkimin halası tatile gitmiş dönüşte kaza yapmışlar ölmüşler. Falancanın memlekete gitmiş, şarampole yuvarlanmış ölmüş. :53: Zar zor susturup yolladık adamı. Küçük yengemin oğlunun asker uğurlamasından sonra yengem üzüntüden kendinden geçmiş otururken biz teselli ediyorduk. Bak güzel yere gitti en fazla nöbet tutar falan. Yine birisi başladı şerifenin halasının bilmemnesi askere kolay yere gitmiş kuleden düşmüş ölmüş, geçen haberlerde çıkmış hiçbirşey yokken bomba patlamış ölmüş :52:

Hem torun bu ya. İnsan dile getirmeye bile korkar, sakınır. Allah akıl fikir en çokta vicdan versin. İnşallah sağlıkla büyütürsünüz bebişinizi. Hem dediği gibi olsaydı mesela kemoterapi almış biri otobüse binse otobüsteki herkes etkilenecekmi yani hayret birşey. Doktorunuz biiey olmaz demişse inşallah olmaz kalbinizi ferah tutun. Hem kendinizi üzmeyin, konuşturmayın insanları daha fazla. Bebeğiniz hissediyor, onu üzmeyin.

ah canım ya sen bu acıyı cekerken işte karşı taraf neleri düşünüyor sana nelerı hesaplatıyor... neden sen annenden radyasyon alasın ki oyle bır sey olsa kanserlı tedavı goren kısılere hamıleler yaklasmasın derlerdı... kımse kusura bakmasın da ınsanın annesı o durumdayken oyle seyler dusunulmez dusunemez ınsan anne bu anne... allah yardımcın olsun annesızlık emınım cok zordur ama sadece sen annenı kaybetmedın dıger ınsanlar nasıl bu acının bu yalnızlıgın ustesınden gelıyorsa sende gelıceksın hemde yenı dogacak melegınle allah saglıkla buyutmenı nasıp etsın... çok büyük bir acı ama... hayat devam edıyor...

kaynananlar cok biliyormuşlar ama önce hadlerini bilsinler bilmiyolarsada sen asla bildirmekten cekinme cnm öncelikle o bebiisin anesi sensin o senin kuzun kaynananın haddinemi böyle konuşmak sen bebişini en iyi düşünecek insansın senden daha ince kimse düşünemez kaybettiğin kişide annen onlaramı soracaktın neyi yapıp yağmayacağını bende annemi kaybettim 6 sene oluyor acısını bilirim sen kendine bak onlarıda kulak arkası et ve bu konuda uyar madem eşin uyarmamış sen söyle anlasınlar

Canım başın sağolsun. Allah annenden aldığı ömrü yavruna versin. Eğer eşin anlayışlı biriyse bu konuda çok üzüldüğünü ve yaralandığını, kayınvalideniin bu şekilde sözlerini duymak istemediğini bu şekilde üzülmenin bebeğine daha çok zarar verdiğini anlatabilirsin. O da annesinden makul şekilde rica edebilir.

canimm benimmmm cokcokcokkkkk uzuldum annecigine
oncelikle allah rahmet eylesin ve sana sabir huzur versin yuce rabbim
ya sana cumle kuranlara de kiiiiii
ben dunyadaki en kiymetlimi kaybettim bundan sonrasi cok gozumde deil zaten canim burnumda kaybetme listesi hazirlatmayin bana deeee
cocugumuda benim kadar kimse dusunemez ve ben annemle ilgili cumle dahii kurulmasini istemiyorum de tavrini koy
esinede aynenn bunu ilet
benim yasam ve hayat icin dusuncem budur bu dusuncemide ya ailene sen bildir yada ben bildirirsem kirici olucam ama annemden sonra cok gozum kara deeeee

cnmm bu arada sen bunu soyle icindeki sikinti topundan kurtul bebisinide huzurla dogur insallaahh
insallah cok guzel bi kizin olmasini diliyorum
o senn arkadasin sirdasin yoldasin olucaktir zaten anneciginin ruhuda bebisini hissedicektir sen hicc uzulmee

bebisinide bollboll emzir ama ilerisi icin sende meme kontrollerini siksik yaptirmayi ihmal etme
sakin hicbiseyi icine atma
unutmaki dunyada en onemli kisi sensin
sonra bebisin
bizler burdayiz ruhun sikildikca ve yoruldukca bolbol dua et icini ferahlatt
cnmm benimmm
allaha emanet ol
meleklerin ki anneciginde en guzel koruyucu melegin olmustur herdaim yannda olsun cmnmm benimm
uzulme saki
kimsennde seni uzmesine izin vermeee
bebisinde cok saglikli olucak bunu hissediyorum sende oyle dusunnnnn
opuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back