Selam kızlar...
Anneme 3 yıl önce Meme Ca teşhisi kondu, meme kanseri yani
göğüsünde büyük bir kitle vardı aldılar kemo gördü çok zor günler geçirdim 5 aylık nişanlıydım
öğrendiğimiz zaman.. Kemolar bitti tertemiz oldun dediler sürekli kontrollere gidip geliyoduk
her şeyi bu 2 sene içinde hep temiz çıktı ben evlendim düğün dernek yaptık artık hamile kalamıyorum diye
sürekli beni düşünüyodu 7 ay önce tekrar rahatsızlanmaya başladı ama beze filan yok hiçbir yerinde sürekli öksürüyodu ağzından kan geliyodu tekrar
doktorlara falan gitmeye başladık bende o sıradda çocuk için tedavi görüyorum, sonra anneme bide dedilerki
kanser bütün vücudunu sarmış akciğer karaciğer kemikler falan of ki ne of neyse biz annemi sürekli doktora götürüp getiriyoruz çareler arıyoruz
tabi ben kendi tedavimi bıraktım bebek için anneme yoğunlaştık hepimiz kemoterapi falan alıyo annem ama hiç umutlu konuşmuyo doktorlar
3 ay sonra ben kendiliğinden hamile kaldım sadece adet göremiyodum arada bir adet olabilmek için aklıma estikce ilaç içiyodum o kadar tedaviyi
bırakmıştım kendiliğinden hamile kaldım. sürekli annemler ev kocam kaynananmlar hamileliğim derken neyi nasıl düşünücemi bilemedim
kafam oldu bi dünya.. Ve geçen 2 hafta önce Annemi Canımı Kaybettim
şu anda 4 aylık hamileyim ama acımın sıcaklığı daha soğumadan
kaynanamların annen kemo görüyodu sen ona hep yaklaştın yanına gittin (sağlıklıykende yaklaşma fazla annene diyolardı) şimdi bide hamilesin Allah korusun
çocuk sakat doğar bişey olur diyip duruyolar sürekli hastaneye gidiyorum ömrüm hastanelerde geçiyor bide üstüne bu ithamlar falan çok ağır geliyor artık bana. Eşim bana kıyamıyo annesine ama annesi biraz daha ağır baskın geliyo heralde bir kere dedi annende radyasyon var dikkat et diye çok sert konuştum ve ne kadar üzüldüğümü söyledim o oldu dahada duymadım eşimden öyle bişey ama kaynanamlar sürekli vefat ettiği güne kadar söylendiler ve halada bitmedi bende mi bi problem onlar mı doğru düşünüyo ne doğru ne yanlış bilmiyorum.. Çok sıkılıyorum canım cıkıcak gibi oluyor Annemi istiyorum :'( o olsa onunla konuşurdum beni rahatlatırdı şimdi oda yok kendimi çok yalnız hissediyorum kaldım tek başıma
Allah'ım ne olur evladım sağlıklı doğsunda kimsenin lafıylada uğraşmim diye dua ediyorum sürekli çok yoruldum